صدای جمهوری اسلامی ایران

مشاور عالی استاندار كرمانشاه، تصریح كرد: پیش بینی می‌كنیم مرز خسروی از یكشنبه الی دوشنبه هفته جاری جهت رفت و آمد زائران اربعین حسینی باز شود و امیدواریم با باز شدن مرز خسروی سال به سال بر تعداد زائران اربعین حسینی افزوده شود.

جعفرهمتی، در مصاحبه با رادیو« اربعین» با بیان اینكه استانداری كرمانشاه، موكب های بزرگی را در شهرهای نجف، كربلا برای پذیرایی از زائران كرمانشاهی و سایر استان‌ها در نظر گرفته و خدماتی از نظر اسكان، تغذیه و بهداشت و درمان در اختیار زائران قرار می‌دهد، اظهار كرد: سالانه بین 700 الی 800 هزار نفراز زائران كه عازم عتبات عالیات هستند و از مرز مهران برای خروج از كشور استفاده می كنند در شهرهای كرمانشاه، اسلام آباد و دیگر شهرهای ورودی استان مورد استقبال و پذیرایی قرار می‌گیرند.
وی با بیان اینكه از شش الی هفت ماه پیش تلاش شده تا تمام زیرساخت‌های لازم برای رفت و آمد زائران اربعین حسینی از مرز خسروی آماده شود، گفت: ازطرف ایران آمادگی لازم برای استفاده از مرز خسروی وجود دارد، مشكلاتی از سوی عراقی‌ها در این ارتباط همچنان وجود دارد و آنها اعلام كرده اند در یكی دو روز آینده این مشكلات را حل می‌كنند و به احتمال زیاد از روز یكشنبه الی دوشنبه می‌توانیم از زائران اربعین حسینی در مرز خسروی استقبال كنیم.
جانشین رییس ستاد اربعین حسینی در استان كرمانشاه، افزود: امسال بار اولی است كه از مرز خسروی برای رفت و آمد زائران استفاده می‌شود و زائران حتما توجه كنند كه در هنگام مراجعه به این مرز باید ویزا داشته باشند وگرنه با مشكل روبرو می‌شوند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا