دبیر كمیته حمل و نقل سوخت ستاد مركزی اربعین تاكید كرد: خودروهای پارك شده در كنار جاده با جرثقیل به پاركینگ منتقل می شود.
نفیسی در مصاحبه با رادیو اربعیگ گفت: «مرز خسروی همچنان بسته است و افرادی كه به مرز خسروی مراجعه كردند، بهتر است به مرز مهران مراجعه كنند.»
وی با بیان اینكه در حال حاضر تردد روان است و مشكل خاصی وجود ندارد، با اشاره به جایگاه های 15 گانه و دو برابر شدن میزان ذخایر كه 4 جایگاه رزرو و 11 جایگاه به صورت سیار، گفت: «50 درصد زائران با وسایل نقلیه شخصی عبور می كنند و سایرین از وسایل نقلیه عمومی بهره می برند.»
نفیسی تاكید كرد: «عزیزان از پاركینگ ها استفاده كنند و از رها كردن خودروها در كنار جاده خودداری كنند و خودروی افرادی كه در كنار جاده اقدام به پارك كرده اند با جرثقیل به پاركینگ ها منتقل می شود.»