صدای جمهوری اسلامی ایران

دكتر حسین نوری گفت: تا به الان بیش از 14 هزار مراجعه به مراكز درمانی و درمانگاه ها داشتیم. در تمامی ایام سال خدمات اورژانس رایگان بوده و هست و جدای از این خدمات تخصصی و درمانی ما به زوار به صورت رایگان است و هیچ مبلغی گرفته نخواهد شد.

دكتر حسین نوری، معاون فنی و عملیات اورژانس كشور در مصاحبه با رادیو اربعین اظهار داشت: اورژانس پیش بیمارستانی و مجموعه وزارت بهداشت بعنوان بخشی از كمیته بهداشت و درمان اربعین، برنامه ریزی های خود را از چند ماه قبل شروع كرد، و با توجه به تجربیات خود از سال های گذشته، امسال ما از دوم آبان ماه در مرزها مستقر شدیم.

وی افزود: پنج بالگرد را در مرزها مستقر كردیم تا برای زمانی كه ترافیك داریم بتوانیم از این بالگردها برای انتقال مصدومین و بیماران بهره بگیریم. همچنین47 بیمارستان و هفت بیمارستان صحرایی برای خدمات به زوار برپا و آماده شدند و 92 درمانگاه هم در چهار مرز آماده اند و خدمات را در حال حاضر دارند به مردم می دهند.

معاون فنی و عملیات اورژانس كشور یادآور شد: اورژانس بجز وظایف سازمانی، وظیفه كمیته بهداشت و درمان را دارد كه امداد، بهداشت، نجات، اورژانس و همه خدماتی كه در حوزه سلامت داده شود را انجام می دهد.

وی به نیروهای مستقر در مسیرهای زائران و كشور عراق اشاره و عنوان كرد: 833 نفر در حوزه امداد و نجات هلال احمر دارند به ما كمك می كنند، 928 نفر از بهداشت محیط و بیماری های واگیر در حال خدمت به مردم هستند و همه زوار موقع خروج و ورود، بررسی های لازم در جهت بیماری های مسری می شوند و همین طور حركت زائرین از لحاظ بهداشتی و مواكب بخوبی تحت كنترل است.

نوری ادامه داد: بیش از 400 پزشك را مستقر كرده ایم كه 203 نفر متخصص هستند و بیش از 1400 نفر پیرا پزشك و پرستار و 170 ماما هم به خدمت گرفته شده اند. 1357 تكنسین هم با آمبولانس ها در خدمت مردم هستند.

وی با اعلام اینكه در فواصل هر 10 كیلومتر در استان ها آمبولانس ها را در مسیر تدارك دیده ایم و در نزدیك مرز هر یك تا دو كیلومتر یك آمبولانس داریم، گفت: با اتوبوس آمبولانس ها نیز هم درمانگاه های سرپایی می توانیم ایجاد كنیم و هم اینكه پیش بینی شده اگر مخاطرات جدی پیش آمد، بتوانیم خدمات بهتری را به مردم بدهیم.

معاون فنی و عملیات اورژانس كشور با اشاره به مراجعه كنندگان به مراكز درمانی و بهداشتی مستقر در مسیر بیان كرد: تا به الان بیش از 14 هزار مراجعه به مراكز درمانی و درمانگاه ها داشتیم. در این مدت مسمومیت غذایی به تعداد بسیار اندك بوده و. حوادث ترافیكی در كل مسیرها 229 حادثه ترافیكی بوده كه به سرعت بر بالین این افراد رسیدیم و نجات توسط هلال احمر و درمان توسط اورژانس انجام شده است. البته حادثه خیلی نگران كننده ای تاكنون نیافتاده است.

وی با تاكید بر خدمات رایگان اورژانس در این ایام گفت: در تمامی ایام سال خدمات اورژانس رایگان بوده و هست و جدای از این خدمات تخصصی و درمانی ما به زوار به صورت رایگان است و هیچ مبلغی گرفته نخواهد شد.

نوری در پایان به زائران توصیه كرد: بهداشت آب و مواد غذایی بخوبی دارد كنترل می شود، اما بهتر است از لیوان یكبار مصرف و قاشق های شخصی استفاده كنیم و دست ها را بطور مستمر بشوریم در این صورت كنترل بیماری ها بسیار ساده خواهد بود. داشتن ماسك را برای افراد مبتلا به آنفولانزار توصیه می كنیم تا از انتقال بیماری به دیگر افراد جلوگیری شود.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا