صدای جمهوری اسلامی ایران

مجتبی كریمی به تفاوت روادید امسال با سال های گذشته اشاره و بیان كرد: این ویزا فقط مخصوص اربعین نیست و مردم با این ویزا حتی اگر نرسند اربعین به عراق بروند تا سه ماه با این ویزا فرصت دارندكه به عراق بروند.

مجتبی كریمی، رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه در گفتگو با رادیو اربعین در رابطه با صدور روادید گفت: وضعیت صدور روادید به حالت بسیار آرام و خوبی درآمده است. بیش از دو میلیون و 100 هزار روادید تا به حال صادر شده و كار صدور روادید همچنان در جریان است.

وی با تاكید بر اینكه افراد مشكلی برای گرفتن روادید ندارند، بیان داشت: در هفته گذشته اعلام كردم كه دو سه مركز مشكل دارد ولی مشكلات این مراكز تا روز دوشنبه حل شد. در اصفهان خیلی تجمع كار داشتیم و مشكل حل شد و در تهران هم هیچ مشكلی نیست.

وی افزود: در آخرین مذاكره ای كه با سفیر عراق داشتم گفتند اگر حتی روزی 150 هزار روادید هم بیاید ما همان روز این تعداد را صادر می كنیم و انصافا به حرفش عمل كرده است.

رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه در رابطه با افرادی كه تازه می خواهند برای روادید اقدام كنند، گفت: اگر كسی گذرنامه معتبر داشته باشد همین الان هم می تواند برای گرفتن روادید اقدام كند و تا دو روز قبل از اربعین امام حسین (ع) كار صدور روادید ادامه دارد و عزیزان می توانند همین الان برای گرفتن روادید اقدام كنند و خواهش می كنم همین امروز اقدام كنند و به فردا نیاندازند.

كریمی به تفاوت روادید امسال با سال های گذشته اشاره كرد و بیان داشت: تفاوتی كه امسال با سال های گذشته دارد این است كه این ویزا فقط مخصوص اربعین نیست و مردم با این ویزا حتی اگر نرسند اربعین به عراق بروند تا سه ماه با این ویزا فرصت دارند كه به عراق بروند.

وی در خصوص عملیات صدور روادید اظهار داشت: صدور ویزا عملیات بسیار عظیمی است، صدور دو میلیون و 100 هزار روادید در طول كمتر از یك ماه عملیات بزرگی است كه تقریبا در همه جای دنیا بی نظیر است.

رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه به زائرانی كه قصد سفر دارند، توصیه كرد: زائران موقع خروج از كشور و ورد به خاك عراق حتما گذرنامه هایشان دقت كنند كه مهر خروج از كشور و مهر ورود به عراق در گذرنامه هایشان درج شود. وقتی وارد خاك عراق می شوند باید بدانند كه حتما باید به قوانین و مقررات داخل عراق احترام بگذارند. به حقوق زوار دیگر حتما باید احترام بگذارند بخصوص در اماكن زیارتی رعایت حال دیگران را بكنند.

وی در خصوص رعایت نكات بهداشتی متذكر شد: زائران از آبی كه باز است نخورند و حتما از آب هایی كه بسته بندی شده استفاه كنند. از هرجایی غذا را نگیرند و حتما مهم است كه این غذا با ذائقه شان سازگار باشد. از افراد ناشناس هدیه نگیرند ساك كسی را در مبادی ورودی یا خروجی حمل نكنند.

وی ادامه داد: اگر كسی در مسیر گم شد حتما دقت كند كه تابلوهای راهنما او را به اماكنی كه كنسولگری های ما برایشان تعیین كردند و یا خود كنسولگری های ما در نجف و كربلا گذاشته اند، مراجعه كنند. علاوه بر گذرنامه و روادید یك كپی از آنها در كیف خود داشته باشند تا اگر احیانا گذرنامه شان گم شد با همان كپی به سركنسول گری های ما مراجعه كنند.


مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا