صدای جمهوری اسلامی ایران

دكتر مجید عبدالهی متذكر شد: تلاش كردیم پاركینگ را به چهار قطعه بزرگ تقسیم بندی كنیم، زائرین با یكی از قطعات و یكی از چراغ های برق نشانه های مربوط به پارك خودرو یشان را تعیین كنند تا در بازگشت بتوانند به راحتی خودرویشان را پیدا كنند.

دكتر مجید عبدالهی، دبیر كمیته زیرساخت ستاد مركزی اربعین در مصاحبه تلفنی با رادیو اربعین در خصوص وضعیت راه های كشور گفت: امسال تلاشی خوبی صورت گرفت برای اینكه نسبت به سال گذشته بهسازی مسیر راه های مواصلاتی به گونه ای انجام بشود كه تسهیل دسترسی زائرین به مرزها فراهم شود. در این چارچوب حدود 87 كیلومتر راه در مرزهای چهارگانه كشور احداث و فضایی فراهم شد كه سرعت خودروها در این فضاها بیشتر خواهد شد.

وی افزود: از طرفی در ادامه این فعالیت ها در حوزه زیرساخت های راه، 235 كیلومتر در سه استان كرمانشاه، ایلام و خوزستان راه هایی كه منتهی به پایانه های چهارگانه مرزی می شدند تلاش شد تا روكش و لكه گیری انجام شود تا زائرین در این مسیر راحت تر ترد كنند.

مدیر كل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری ایمنی در حوزه راه ها را از اهمیت بالایی دانست و اظهار داشت: تلاش شد كه علائم رانندگی و حفاظ های میانی بیشتری در مسیرها نصب شود و در جاهایی كه لازم بود جداسازی صورت بگیرد.

وی متذكر شد: از زائرین خواهش می كنیم تا سرعت مطمئنه را رعایت كنند و به توصیه های پلیس توجه كنند و به دلیل شرایطی كه در مرز داریم و به واسطه تمركزی كه در مرزهای سه گانه داریم حتما رعایت قواعد و قوانین راهنمایی و رانندگی كمك خواهدكرد تا بصورت ایمن به پایانه های مرزی برسیم.

عبداللهی به پاركینگ خودروهای شخصی و عمومی اشاره كرد و گفت: امسال علی رغم اینكه تلاش های خوبی در حوزه پاركینگ ها صورت گرفت، برای اینكه بهسازی بستر پاركینگ ها اتفاق بیافتد، در مرز مهران حدود 50 درصد از ظرفیت پاركینگ بزرگ اربعین كه در ورودی شهر مهران است تكمیل شده و بخشی از خودروها نیز در شهر مهران در پاركینگ هایی كه توسط مردم ایجاد شده، مستقر شدند.

وی ادامه داد: 100 هكتار پاركینگی كه در مرز مهران پیش بینی كردیم، آمادگی استقرار خودرو ها را در خودشان دارند. در شلمچه 60 هكتار و در چذابه 100 هكتار پاركینگ پیش بینی كردیم تا پذیرای خودروهای زائران باشیم.

دبیر كمیته زیرساخت ستاد مركزی اربعین در خصوص پارك خودروها در پاركینگ مهران متذكر شد: تلاش كردیم پاركینگ را به چهار قطعه بزرگ تقسیم بندی كنیم و در قبض هایی كه صادر می شود سعی شده این قطعات به عنوان راهنما عمل كنند و از طرف دیگر بر روی چراغ برق شماره گذاری شده و زائرین با یكی از قطعات و یكی از چراغ های برق نشانه های مربوط به پارك خودرو یشان را تعیین كنند تا در بازگشت بتوانند به راحتی خودرویشان را پیدا كنند و به شهرهای خود بازگردند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا