صدای جمهوری اسلامی ایران

حجت الاسلام والمسلمین شرفخانی گفت: 74 موكب را طراحی كردیم كه بخش عمده شان برای پذیرایی و اسكان و هم برنامه های فرهنگی است و بعضی از موكب هایمان با توجه به نیت واقف، باید كفش و لباس تهیه كنیم و در اختیار زائران قرار دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین شرفخانی، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه، یكی از نهادهای ممتاز دینی در عرصه امور احسان و بیع است. كنگره عظیم اربعین حسینی خودش تجلی ایثار و گذشت و احسان و انفاق و تجلی انسانیت در عرصه ایثار است. مردم از هم پیشی می گیرند تا بتوانند در این كنگره عظیم خدمت رسانی را نسبت به زائران داشته باشند.

وی با یادآوری اینكه ایثار و گذشت فقط در چند سال اخیر شكل نگرفته است كه بگوییم فقط بخاطر این كنگره عظیم اربعین كه در چند سال اخیر در كل جهان شكل گرفته، نمایان شده، بیان داشت: ما مشاهده می كنیم بعضا بیش از 300 سال پیش در كشور ما افرادی بودند كه عاشق اهل بیت و اباعبدالحسین (ع) بودند و اموال خودشان را در راه ایشان وقف كردند.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور، وقف برای روضه خوانی، تعزیه داری و عزاداری را یكی از وقف های قابل توجه برشمرد و گفت: ما شاهد این هستیم كه حتی در زمان قدیم در پیاده روی زائران به سمت حرم امام حسین (ع) وقف هایی اتفاق افتاده كه در بعضی جاها برای اطعام یا برپایی مجلس عزاداری یا برای نقل و انتقال و یا وسایل نقلیه ای در وقف نامه ها نسبت به همان زمان خودشان، موضوعاتی را بیان كردند.

وی با اشاره به نقش سازمان اوقاف در این زمینه تاكید كرد: سازمان اوقاف هم امروز به عنوان متولی شرعیه این موقوفات ضرورت دارد تا اجرای امینانه و صحیح واقفین را انجام دهد. بر همین اساس وقف نامه ها كاملا با دقت بیشتری مرور شد و مواردی كه شرعا می توانستیم و انجام وظیفه داریم تا نسبت به زائران اقدام كنیم، این برنامه ریزی صورت گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین شرفخانی افزود: هم در داخل كشور و هم در خارج كشور یعنی داخل عراق، 74 موكب را طراحی كردیم كه بخش عمده شان برای پذیرایی و اسكان و هم برنامه های فرهنگی است و بعضی از موكب هایمان با توجه به نیت واقف، باید كفش و لباس تهیه كنیم و در اختیار زائران قرار دهیم.

وی با اظهار به اینكه واقفانی داریم كه مشخص كردند به چه شكلی اطعام انجام شود و برای همین هم سرفصل هایی را در نظر گرفتیم، گفت: بیش از هشت میلیون و 270 هزار وعده پذیرایی در كل كشور با همكاری تمام همكاران در استان ها برنامه ریزی شده تا بصورت مشاركتی در تمام موكب ها انجام دهیم.

معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور یكی از موارد قابل توجه در امر وقف را روضه خوانی و تعزیه داری و برنامه های معرفتی برای زائران برشمرد و خاطر نشان شد: به همین دلیل برخی از روحانیون را به خیمه ها اعزام كردیم تا در قالب خیمه های معرفت حضور پیدا كنند تا بتوانند هم تبیین و تبلیغ معارف حسینی و همچنین زیارت با معرفت را داشته باشند. از طرفی تبلیغ چند رسانه ای با استفاده از ابزارهای نوین در دستور كار قرار گرفته است.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا