محسن مسلم خانی خاطر نشان شد: زائرین نگرانی در رابطه با میزان اتوبوس نداشته باشند، به فراخور افزایش جمعیت در سه نقطه مرزی كه تردد است اتوبوس تعبیه شده و هرچقدر كه به جمعیت اضافه شود به همان میزان هم اتوبوس اضافه می شود.
محسن مسلم خانی، مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی های سرتاسر كشور در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به امكاناتی كه این اتحادیه برای مسافرین اربعین حسینی تدارك دیده، گفت: حدود 70 درصد از ناوگان حمل و نقل عمومی در مرزهای سه گانه مستقر شده اند و دارند جابه جایی مسافرین را انجام می دهند.این اتوبوس ها شهری هستند و در مرزها مستقر می باشند.
وی افزود: از پاركینگ ها و پایانه هایی كه اتوبوس ها متوقف می شوند، اتوبوس های شهری ایاب و ذهاب این افراد را برعهده دارند تا آنها را به نقاط صفر مرزی برسانند و عزیزان بتوانند از این نقاط وارد خاك عراق شوند و مشرف به نجف و كربلا شوند. برای اتوبوس ها ایستگاه هایی تعبیه شده كه مشخص هستند و زائرین می توانند از این این ایستگاه ها سوار اتوبوس ها شوند.
مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی های سرتاسر كشور به حضور اتوبوس های شهری در خاك عراق اشاره كرد و بیان داشت: در خاك عراق هم در حدود هزار اتوبوس اعزام كرده ایم و در آنجا نیز جابه جایی زائران را برعهده دارند.
وی در خصوص میزان اتوبوس ها برای جابه جایی زائرین خاطر نشان شد: زائرین نگرانی در رابطه با میزان اتوبوس نداشته باشند، به فراخور افزایش جمعیت در سه نقطه مرزی كه تردد است اتوبوس تعبیه شده و هرچقدر كه به جمعیت اضافه شود به همان میزان هم اتوبوس اضافه می شود.
مسلم خانی ادامه داد: از 40 شهر كشور اتوبوس تدارك دیده شده و تعدادی هم ذخیره هستند و در صورت نیاز این اتوبوس ها به نقاط مرزی اعزام می شوند.
وی به میزان نرخ اتوبوس ها در مرزها اشاره و عنوا كرد: در شلمچه و چذابه ایاب و ذهاب رایگان است اما در مهران در حدود 2 هزار تومان كرایه از زائرین اخذ می شود چون اتوبوس ها مربوط به بخش خصوصی است.
مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی های سرتاسر كشور به وجود وانت بارها در بعضی از نقاط مرزی اشاره و به زائرین توصیه كرد: از زائرین خواهش می كنم از این وانت بار ها استفاده نكنند چون خطرناك است و ایمنی نامناسبی دارد و ممكن است اتفاقاتی رخ دهد و صدمات غیر قابل جبرانی را وارد نماید.