صدای جمهوری اسلامی ایران

فرمانده پلیس فرودگاه های كشور از آمار 75 هزار مسافر پروازهای ورودی و خروجی در اربعین حسینی خبر داد.

سردار حسن مهری گفت: «پروازها به مقصد كربلای معلی در این ایام از 11 فرودگاه انجام شده كه عمده آن ها شامل تهران، اصفهان، تبریز، كرمان، ساری، مشهد، كیش و... بوده است.»
وی ادامه داد: «بعد از تاخیرهایی كه بعلت بدی آب و هوا صورت گرفت، پروازها هم اینك بطور مرتب انجام می گیرد.»
سردار مهری یادآور شد: «بعضا ممكن است مشكلاتی در حوزه نقص فنی وجود داشته باشد كه یكی دو ساعته رفع می شود و مشكل عمده ای در پروازها نداریم.»
وی گفت: «مسافران باید به موقع در فرودگاه ها حاضر باشند؛ تشریفات زمانبر است؛ ضمن اینكه این روزها در فرودگاه ها خاصه در فرودگاه امام-ره- ترافیك سنگین است.»
سردار حسن مهری افزود: «اولین مرحله گیت پلیس فرودگاه است كه وظیفه بازرسی بدنی و وسایل مسافران را عهده دار است كه در این مسیر حجم مسافران زیاد است؛ بنابراین عزیزان به موقع حضور پیدا كنند كه معطل نشوند.»

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا