امام جمعه مشهد مقدس ارتباط باطنی زوار با امام حسین-ع- و قمر بنی هاشم-ع- را استثنایی توصیف نمود و افزود: اثر راهپیمایی اربعین؛ برچیدن سفره استكبار از روی كره زمین است.
آیت اله علم الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در ارتباط زنده تلفنی با رادیو اربعین بیان داشت: «این حركتی كه انجام گرفته و خاصه در دو سه سال [اخیر] در حال توسعه است، یك جریان درونی برای افراد [ایجاد می كند] و یك جریانی بیرونی برای اسلام...»
وی افزود: «امام حسین-ع- زائر بسیار دارد و در ایام مختلف سال [خیل عظیمی] به زیارت سیدالشهدا-ع- مشرف می شوند؛ ولی حالت باطنی افرادی كه با پای پیاده به سمت كربلا راه افتاده اند و ارتباط باطنی با امام حسین-ع- و قمر بنی هاشم-ع- احساس می كنند، استثنایی است كه در هیچ زیارتی برای افراد اصل نمی شود.»
آیت اله علم الهدی اضافه نمود: «[زوار اربعین حسینی] این التهاب و انقلاب باطنی را در درون خود اساس می كنند؛ این ماجرای درونی و باطنی انسان ها است كه در این مسیر قدم برداشته اند اما چهره جهانی این حركت اینست كه هویت شیعه را جهانی می كند.»
امام جمعه مشهد مقدس در بخشی دیگر از گفت وگو با رادیو اربعین اظهار داشت: «استكبار خود را در برابر این جریان كوچك احساس می كند؛ چون از ملل و جمعیت های گوناگون و جناح های مختلف آغاز شده و سال به سال در حال توسعه است و با نفوذی كه در همه ملت ها دارد، اثر آن جمع كردن سفره استكبار از كره زمین است.»
آیت اله علم الهدی با بیان اینكه ما باید قدر این جریان و چهره بیرونی این حركت را بدانیم، متذكر شد: «این حقیقت با واقعیتی كه بعد از جمع شدن سفره استكبار در جهان بوجود خواهد آمد، هماهنگ شده كه ظهور مولای ما امام زمان-عج- است و دنیا با این چشم حركت اربعین را می بیند كه عده ای با اعتقاد به اهل بیت-ع- و دلدادگی به فطرت پیغمبر-ص- دنبال گمشده ای می گردند كه او را پیدا و بر جهان حاكم كنند.»
این گفت وگو با اجرای فاطمه عباسی تقدیم مخاطبان رادیو اربعین شد.