سرهنگ رضا موذن تاكید كرد: آن دسته از عزیزانی كه با وسیله عمومی مجددا قصد برگشت به شهرهای خودشان را دارند، مراقب افرادی كه گاها به واسطه و بهانه كمك كردن، قصد سرقت لوازم و وسایلشان را دارند از اعتماد به این افراد خود داری كنند.
سرهنگ رضا موذن، معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی كشور در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به اینكه بخش عمده ای از زائرین در مسیر برگشت به كشور هستند و با توجه به تراكم و فشردگی كه هر لحظه به افزایش جمعیت افزوده می شود، متذكر شد: با توجه به اینكه بخش عظیمی از زائران با وسیله نقلیه شخصی به مرز مهران مراجعه كردند و بازگشت هم با همان وسیله است، ضمن اینكه مدیریت زمان سفر خود را دارند در بین مسیر چنانچه دچار خستگی و خواب آلودگی هستند، حتما در محلی امن و مكانی مناسب از جمله در زیارتگاه ها و اماكنی كه برای توقف است، متوقف شوند.
وی افزود: از خودرو و وسایل نقلیه شان حدالمقدور فاصله شان كم باشد. چنانچه اشیا و لوازم گرانبها دارند ترجیحا همراه داشته و در مرئا و منظر داخل خودرو نباشد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی كشور تاكید كرد: آن دسته از عزیزانی كه با وسیله عمومی مجددا قصد برگشت به شهرهای خودشان را دارند، مراقب افرادی كه گاها به واسطه و بهانه كمك كردن، قصد سرقت لوازم و وسایلشان را دارند از اعتماد به این افراد خود داری كنند. ترجیحا از خود راننده و شاگردش و افرادی كه در كنارش هستند در جابه جایی وسایلشان كمك بگیرند.
وی به خردسالان و افراد ناتوان اشاره كرد و گفت: از خردسالان و افراد كهنسال و افرادی كه قادر به حركت طبیعی در مسیر نیستند مراقبت بیشتری كنند و حتما یك دستگاه تلفن همراه در اختیار این افراد قرار دهند، تا اگر از هم فاصله داشته باشند با تماس آنها را پیدا كنند.
سرهنگ موذن عنوان كرد: در هر كجایی از مقصد هر زمانی نیاز به همكاری و مشاوره همكارانم را داشتند با شماره تلفن 110 تماس بگیرند.