محسن مسلم خانی با تاكید بر اینكه اتوبوس به اندازه كافی مهیا شده، به زائران توصیه كرد: به محض اینكه زائران از پایانه مرزی خارج می شوند می توانند سوار اتوبوس ها شوند و به توقف گاه های اتوبوس ها یا پاركینگ ها بروند.
محسن مسلم خانی، نماینده تام الاختیار معاون عمرانی وزیر كشور در امر جابه جایی زائران با اشاره به تمهدیداتی كه در مرزها برای انتقال زوار وجود دارد، عنوان كرد: در حال حاضر 2200 دستگاه اتوبوس در مرزهای سه گانه مستقر هستند، تا روز گذشته (چهارشنبه) ما هم رفت و هم برگشت را داشتیم و از امروز (پنج شنبه) جمعیت زیادی در حال بازگشت هستند. اتوبوس های شهری در پایانه های مرزی مستقر هستند و عزیزان زائر را تا پاركینگ ها و پایانه های اتوبوس های بین شهری می رسانند تا عزیزان از آنجا بتوانند به شهرهایشان عزیمت كنند.
وی افزود: اتوبوس ها تا پاركینگ بركت و پل زائر می روند و از پل زائر هم اتوبوس ها در داخل شهر مهران مستقر هستند تا آنهایی كه به پاركینگ اربعین، پاركینگ شهرداری یا پاركینگ های دیگر می خواهند بروند عزیزان را همراهی می كنند.
مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی های سرتاسر كشور با اشاره به مدیریت زمانی برای بازگشت زوار اظهار داشت: چون زائران روز از كربلا حركت می كنند، معمولا شب به مرز می رسند و عمدتا از ساعت 5 الی شش بعد از ظهر تا یك مداد به مرز می رسند و ما با جمعیت زیادی در این ساعات مواجه هستیم. اگر به گونه ای برنامه ریزی كنند كه در طول روز به مهران یا مرز شلمچه یا چذابه برسند، هم خودشان راحت تر هستند و هم خلوت تر است و هم كمتر در ترافیك و در ازدحام جمعیت قرار می گیرند و به مقصدشان می رسند.
وی با تاكید بر اینكه اتوبوس به اندازه كافی مهیا شده، به زائران توصیه كرد: به محض اینكه زائران از پایانه مرزی خارج می شوند می توانند سوار اتوبوس ها شوند و به توقف گاه های اتوبوس ها یا پاركینگ ها بروند. در بعضی از جاها و خصوصا در مهران می بینیم كه وانت بارها یا موتور سیكلت ها می آیند و می خواهند زائران را جابه جا كنند، خواهش می كنم سوار این وسایل نشوند چون سلامت و ایمنی زائران برای ما خیلی مهم است.