رئیس ستاد اربعین نیروهای مسلح گفت: اقدامات كور تروریستی در اربیعن 96 با اشراف اطلاعاتی عراق و كمك های مستشاری جمهوری اسلامی خنثی شد.
سردار میراحمدی در ارتباط زنده تلفنی با رادیو اربعین با بیان اینكه در زمینه بازگشت زائرین نسبت به سال گذشته وضعیتی بهتر را در داخل عراق و مرزهای كشورمان شاهد هستیم، اظهار كرد: «ناوگان ترابری عراق نیز فعل است و زوار در بازگشت به مرزهای كشور مشكل خاصی ندارند.»
وی با اعلام اینكه زوار در زمینه دسترسی به وسایل نقلیه عمومی توقفی در مرزها نخواهند داشت، ادامه داد: «دیروز فقط از مرز مهران 180 هزار نفر زائر به داخل كشور بازگشته اند و هماهنگی این تعداد زائر و انتقال آن ها به استان ها كاری بسیار سخت و سنگین است.»
سردا میراحمدی تصریح كرد: «در امر امنیت زوار و ترددهای جاده ای در داخل كشور به نسبت گذشته آمار فوت و جراحت كمتر بوده است و ان شاالله در سال های آینده شاهد تلفات بسیار كمتری باشیم.»
رئیس ستاد اربعین نیروهای مسلح در عین حال گفت: «در داخل عراق یكسری حوادث را شاهد بودیم كه درباره آن بحث و بررسی شد تا با عزیزان عراقی در زمینه كنترل این حوادث برای سال های آینده پیش بینی بهتری صورت گیرد.»
سردا میراحمدی گفت: «در زمینه حوادث تروریستی اقدام موفقیت آمیزی از سوی این گروه ها نبوده است؛ البته بدین معنا نیست كه گروه های تروریستی بنایی بر انجام عملیات نداشتند و قصد داشتند اقدامات كوری را انجام دهند اما با اشراف اطلاعاتی عراق و كمك های مستشاری جمهوری اسلامی شاهد هیچ اقدام تروریستی نبودیم.»