سخنگوی ستاد مركزی اربعین، با اشاره به برگزاری هفدهمین جلسه این ستاد در روز دوشنبه با حضور مسئولان 15 كمیته عضو این ستاد تصریح كرد: از زوار می خواهیم كه برای سفر به عراق به صورت گروهی اقدام كنند.
گودرزی در مصاحبه با برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت وگو،با بیان اینكه امسال نرخ هزینه ویزا برای سفر به عراق تك نرخی است و افرادی كه قصد سفر فردی و یا گروهی دارند هر كدام باید برای ویزا 40 دلار پرداخت كنند افزود: تاكنون در سایت سماح 270 هزار نفر ثبتنام كردند و ده هزار نفر آنها ویزا گرفته اند.
وی از كسانی كه در این سایت ثبتنام كرده اند ، خواست كه هر چه زودتر مدارك خود را برای انجام امور لازم كامل كنند.
گودرزی با بیان اینكه به دلیل امن بودن كشور برخی اتباع خارجی جهت شركت در مراسم اربعین ترجیج میدهند كه از مرز ایران عبور كنند ،ادامه داد: طبق تصمیم اتخاذ شده اتباع خارجی جهت سفر به عراق از مرز ایران، می بایست از مرز شلمچه استفاده كنند و شیوه نامه لازم در این زمینه تهیه شده است .
وی با تاكید بر اینكه برنامه ریزی های ستاد به نحوی است كه زوار بتوانند از سه مرز شلمچه ، چذابه و مهران برای خروج از كشور استفاده كنند، گفت: در ایام اخیر، هفتاد درصد زائرانی كه قصد داشتند برای شركت در مراسم تاسوعا وعاشورای حسینی در عراق حضور داشته باشند ،از مرز مهران عبور كرده اند .
این مقام مسئول در ستاد مركزی اربعین با اشاره به اینكه سال گذشته بالای یك و نیم میلیون نفر در اربعین حسینی شركت كردند كه 60 درصد آنها از مرز مهران عبور كردند،ادامه داد: این حجم از رفت و آمد از طریق این مرز باعث ایجاد مشكلاتی شد به همین بابت ما تلاش داریم كه امسال از ظرفیت دو مرز دیگر نیز به خوبی برای رفت و آمد زائران استفاده كنیم.
وی با بیان اینكه پیشبینی میكنیم كه امسال جمعیتی بالای دو میلیون نفر در مراسم اربعین حسینی شركت كنند، خاطر نشان كرد: طبق تصمیم گرفته شده از مرز «سومار» كرمانشاه به دلیل شرایط خاص این مرز برای رفت و آمد زوار استفاده نخواهد شد.
گودرزی با تاكید بر اینكه همه زائران برای سفر به عراق جهت شركت در راهپیمایی اربعین حسینی باید ویزا بگیرند، ادامه داد: در كمیته امنیتی و انتظامی ستاد مركزی اربعین به نحوی برنامه ریزی شده كه كسانی كه ویزا نگرفته اند ،قبل از اینكه به مرز برسند ، برگردانده خواهند شد.
وی با بیان اینكه ویزای صادره برای زائران یك ماهه خواهد بود ولی آنها 20 روز فرصت دارند كه از این ویزا برای رفت و آمد به عراق استفاده كنند ، گفت : از هموطنان می خواهیم كه گرفتن ویزا را به روزهای آخر موكول نكنند و از مهلت قانونی موجود برای گرفتن ویزا به خوبی استفاده كنند.