صدای جمهوری اسلامی ایران

حجت الاسلام والمسلمین احمدی، نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مصاحبه تلفنی با رادیو اربعین از مردم خواست به منظور شركت در مراسم های مختلف كه در موكب ها اجرا می شود، این نقشه را دریافت نمایند

مسئول كمیته فرهنگی ستاد مركزی اربعین با اشاره به تنوع زائران از كشورهای مختلف گفت: «در بحث موكب های فارسی زبان، امور با هماهنگی دوستان در عراق صورت گرفته و در موكب های ایرانی نیز مراسم سخنرانی، مداحی اجرا شده و مدیریت آن توسط موكب هایی است كه از ایران اعزام می شوند.»
وی ادامه داد: «از دهم صفر مراسم آغاز شده و تا 22 سفر از مسیر كربلا و نجف ادامه می یابد؛ علاوه بر این با درخواست دوستان عراقی موكب های ویژه ای برای زائران غیر ایرانی ایجاد كرده ایم و مراسم های ویژه ای نیز برای آنان به اجرا در خواهیم آورد.»
حجت الاسلام والمسلمین احمدی روایت گری عاشورا به زبان عربی، فارسی، اردو، آذری و... را از دیگر اقدامات خواند و افزود: «نقشه فرهنگی را ظرف سه یا چهار روز آینده توسط سایت اربعین منتشر می كنیم و از مردم می خواهیم این نقشه را دریافت دارند تا برنامه راهپیمایی را بگونه ای تنظیم كنند تا در مراسم ها شركت نمایند.»
وی با اشاره به اعزام قرای بین المللی و بهره مندی از قاریان ممتاز عراقی در موكب ها بر لزوم هرچه با شكوه برگزار شدن نمازهای جماعت در مسیر موكب ها و راهپیمایی اربعین تاكید كرد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا