مجتبی كریمی با بیان اینكه هیچ كدام از زائران برای اینكه مرز زمینی خود را به مرز هوایی تبدیل كنند محدودیتی ندارند، تصریح كرد: هم وطنان از هر استانی می توانند با ویزا از همه مرزهای هوایی عبور كنند و بروند. كلا مرزهای هوایی محدودیتی ندارند.
رادیو اربعین با حضور مجتبی كریمی رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امورخارجه به روی آنتن رفت.
مجتبی كریمی عبور از مرز چزابه به جای مهران را بلا اشكال دانست و گفت: كسانی كه روادید مرز مهران دارند بلا اشكال است كه از مرز چزابه عبور كنند، گرچه ما طبق تقسیم بندی هایی كه ستاد اربعین در نظر گرفته برای هر استانی مرز ویژه ای را در نظر گرفته اما با توجه به ازدحامی كه در مرز مهران وجود دارد اشكالی ندارد كه بجای رفتن از مرز مهران از مرز چزابه عبور كند.
وی با تاكید بر اینكه قیمت های تعیین شده برای روادید تغییر نخواد كرد گفت: قیمت ها همان قیمت تعیین شده است و تغییری نخواهد كرد.
رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امورخارجه در خصوص افرادی كه گذرنامه آنها كمتر از 6 ماه اعتبار دارد، گفت: گذرنامه هر فردی باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد تا بتواند درخواست روادید بكنند بنابراین گذرنامه ای كه مثلا تا برج ده اعتبار دارد نمی تواند برای این سفر مورد استفاده قرار بگیرد. اما این افراد می توانند با مراجع به پلیس + 10 درخواست گذرنامه كنند و ظرف سه روز گذرنامه خودشان را دریافت نمایند.
وی با بیان اینكه هیچ كدام از زائران برای اینكه مرز زمینی خود را به مرز هوایی تغییر دهند محدودیتی ندارند، تصریح كرد: هم وطنان از هر استانی می توانند از همه مرزهای هوایی عبور كنند و بروند. كلا مرزهای هوایی محدودیتی ندارند.
كریمی در خاتمه به اتباع غیر ایرانی كه قصد سفر به عراق را دارند، یادآور شد: فردی كه عراقی است برای رفتن ویزا لازم ندارد و دفاتر كفالت مخصوص خواهران و برادران افغانی است.