صدای جمهوری اسلامی ایران

دكتر احمدی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین گفت: بین نجف و كربلا به ازای هر 15 كیلومتر یك درمانگاه مجهز پیش بینی شده كه در هركدام حدود 100 نفر تیم پزشكی، كادر با دارو و درمان و آمبولانس در خدمت زائران خواهد بود.

دكتر احمدی دبیركل جمعیت هلال احمر و كمیته امداد و نجات در ستاد اربعین در مصاحبه با رادیو اربعین در رابطه با این كمیته گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضوی از ستاد مركزی اربعین و مسئول كمیته امداد و نجات است و دو ماموریت سنگین بر عهده هلال احمر است، یكی در داخل كشور و دیگری در خاج از كشور.

وی به وظایف كمیته امداد و نجات در ستاد اربعین در داخل كشور پرداخت و بیان داشت: در داخل كشور آقای سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات ما مسئولیت دارند و از مبدا تا نقاط صفر مرزی شلمچه، چزابه و مهران برنامه ریزی می كنند. هرچه به مرز و ایام اربعین نزدیك می شویم به طور مشخص تعداد پایگاه های سیار ما به پایگاه ثابت اضافه خواهد شد.

وی ادامه داد: آمبولانس هایی و حتی موتور آمبولانس ها و هلی كوپترهایی كه در نقاط صفر مرزی همكارنمان پیش بینی كرده اند به اضافه تجهیزات امداد و نجات و حتی كمك های درمانی اگر همكاران مان كه در وزارت بهداشت و درمان و اورژانس نیازی به كمك ما داشته باشند، حتما در خدمت زائران خواهیم بود.

دبیركل جمعیت هلال احمر به فعالیت ها و وظایف كمیته امداد و نجات در ستاد اربعین در خاك عراق اشاره كرد و اظهار داشت: مسئولیت كمیته امداد و نجات از نقطه صفر مرزی تا داخل عراق برعهده دكتر مرعشی رئیس سازمان پزشكی است كه عمدتا در ایام حج در مكه و در شرایط فعلی در عتبات عالیات انجام وظیفه می كنند. در این بخش همكاران ما با كمك وزارت بهداشت و درمان، شهرداری، پزشكان بدون مرز و افراد خیر ساماندهی كردند و هرچه وارد عراق شویم نسبت به نزدیك شدن به نجف و كربلا، ایستگاه هایی را پیش بینی كردند كه به صورت آماده باش خواهند بود تا اگر زائران ما در این مسیر ها نیاز به كمكی داشته باشند كمك كنند.

وی ادامه داد: برای شرایط خاص هفت دستگاه اتوبوس آمبولانسی به عراق برده اند و در شهر نجف هركجایی كه كمپ و یا محل اسكانی را بعنوان موكب داشته باشیم كه بالای 5 هزار نفر جمعیت وجود داشته باشد یك درمانگاه در آنجا خواهیم داشت و بین نجف و كربلا به ازای هر 15 كیلومتر یك درمانگاه معظم و مجهزی پیش بینی شده كه در هركدام حدود 100 نفر تیم پزشكی، كادر با دارو و درمان و آمبولانس در خدمت زائران خواهد بود.

احمدی خاطر نشان شد: در شهر كربلا فراتر از شهر نجف به ازای اماكنی كه پیش بینی شده برای استقرار زائران، درمانگاه هایی را پیش بینی كرده ایم. در شهر كاظمین و سامرا نیز پیش بینی هایی انجام شده است.

وی تاكید: حتما زائران خودشان را بیمه كنند و از كشور خارج شوند، ورودیه مراكز درمانی عراق 80 تا 100 دلار است، آنچه هلال احمر انجام می دهد بین راهی و در واقع درمان سرپایی است و اگر نیاز به بستری باشد حتما هزینه ها را باید خودشان پرداخت كنند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا