صدای جمهوری اسلامی ایران

علی چگینی با بیان اینكه داشتن روادید برای خروج از مرز الزامی است، گفت: دولت عراق رسما به واسطه شرایط امنیتی و خاصی كه حاكم است تاكید زیادی كرده و ما هم به صورت قانونی این موضوع را پذیرفتیم كه كسی بدون روادید راه داده نمی شود.

علی چگینی مدیر كل كنسولی وزارت امور خارجه در مصاحبه با رادیو اربعین با اظهار به اینكه مقوله روادید مهمترین موضوع در این سفر است، گفت:‌طبیعی است هرچه به ایام اربعین نزدیكتر می شویم فشردگی كار بیشتر می شود برای همین هم به افراد توصیه می كنند كه تا دیر نشده سعی كنند از خلوتی دفاتر استفاده كنند و نسبت به گرفتن روادید اقدام نمایند. البته در بعضی از جاها فشردگی كار بیشتر است و كمی با تاخیر روادید صادر شود، اما نگران نباشند این افراد حتما به روادید خود دست خواهند یافت.

وی افزود: با همكاری و همفكری سفارت جمهوری عراق مخصوصا سفیر عراق در ایران كه عنایت زیادی دارند تا روادید زودتر صادرشود، امیدواریم این خلل هایی كه بعضا به صورت طبیعی یا بعضا غیر طبیعی ایجاد می شود، مانع از این نشود كه برنامه سفر زوار بر هم بخورد.

مدیر كل كنسولی وزارت امور خارجه خاطر نشان كرد: هم در 4 نمایندگی عراق در ایران یعنی در تهران، اهواز، مشهد و كرمانشاه و هم 12 دفتری كه امسال با تجهیزات و پرسنل مجرب تری آماده اند، امیدواریم بتوانیم به تقاضای عزیزان پاسخ مناسب و به موقع بدهیم.

وی یكی از عوامل تاخیر در صدور روادید را ازدحام درخواست كنندگان دانست و تاكید كرد: ممكن است در یك شهری ازدحام زیاد باشد، مردم نگران نباشند سامانه در حال كار است و روادید به آنها داده می شود. طبیعی است در بعضی از جاها یك یا دو روز عقب بیافتد و این نگران كننده نیست.

چگینی با بیان اینكه داشتن روادید برای خروج از مرز الزامی است، تصریح كرد: دولت عراق رسما به واسطه شرایط امنیتی و شرایط خاصی كه حاكم است تاكید زیادی كرده و ما هم به صورت قانونی این موضوع را پذیرفتیم كه كسی بدون روادید راه داده نمی شود. حالا اگر فردی فكر كند كه حالا ما بدون روادید حركت كنیم و قطعا یك اتفاقی بیافتد، به این افراد توصیه می كنیم ولو اینكه سفرشان را یك یا دو روز به لحاظ زمانی جابه جا كنند ولی به این فكر نباشند كه این توصیه ها و شایعه هایی كه بعضی از افراد غیر مسئول منتشر می كنند مبنی بر اینكه ممكن است بدون روادید هم وارد شوند، خواهش می كنم ریسك نكنند.

وی با توصیه بر اینكه زوار برای گرفتن روادید، در محل سكونت خود اقدام نمایند، اظهار داشت: مهمتر اینكه روادید را تا جایی كه ممكن است قبل از حركت به سمت استان های مرزی كه منتهی به مرز عراق می شود، بگیرند یعنی در محل حضور خودشان یا نزدیكترین جایی كه به اقامتشان نزدیك است، این كار را انجام دهند.

مدیر كل كنسولی وزارت امور خارجه یادآور شد: از افراد متفرقه، ادعاهای كذب یا افرادی كه به نوعی سعی می كنند در این كار مقدس برای خودشان تجارت نامشروعی راه بیاندازند به هیچ وجه به حرف ها و شایعات این افراد توجه نكنند. همچنین مداركشان را به افراد ناشناس و غیر معتبر نسپارند.

وی افزود: سعی كنند نگاه كنند كه گذرنامه هایشان اعتبار داشته باشد. برای ورود به یك كشور باید حداقل گذرنامه شان شش ماه اعتبار داشته باشد تا روادید به آنها بدهند.

چگینی در رابطه با افرادی كه به صورت كاروانی به زیارت می روند، گفت: افرادی هم كه به صورت جمعی می روند، ترتیباتی اتخاذ شده كه از ویزاهای جمعی كپی رنگی با مهر برجسته نیز برایشان صادر شود تا دست هر كدام یكی از این تصاویر باشد تا احیانا اگر با هم نبودند، برایشان مشكلاتی پیش نیاید.

مرتبط با این خبر

  • سلام آقاجان؛ سلامی از عشق و عطش در استودیوی رادیو اربعین

  • با وضو وارد رادیو اربعین می‌شوم/ اجرای دلی یك برنامه صبحگاهی

  • همزمان با شهادت امام رضا (ع) فعالیت رادیو اربعین به اتمام می‌رسد

  • مسابقه بزرگ خاطره‌نگاری اربعین

  • بیش از 130 نفر از افراد بی‌بضاعت به واسطه رادیو اربعین به عتبات مشرف شدند

  • پخش كتاب صوتی صلح امام حسن (ع) و ترویج وحدت بین شیعه و سنی/ آشنایی مخاطبان با سبك زندگی ائمه اطهار(ع)

  • رادیو اربعین رسانه ای كه مردم آن را از خود می دانند

  • عاشقی با اجرای رادیو اربعین/مردم در عزاداری حسینی بخشنده‌تر هستند

  • اربعین مهمترین سرمایه فرهنگی انقلاب اسلامی برای جذب دل ها شده است

  • اجرای همراه با دانش و تخصص