خالدی گفت: اولا زائران عزیز حتما نسبت به رعایت بهداشت فردی خود به ویژه شستن دست ها كوشا باشند. همچنین از منابع غیرمطمئن آب مانند رودخانه ها و چشمه ها و امثالهم استفاده نكنند.
خالدی، سخنگوی مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی كشور در مصاحبه تلفنی با رادیو اربعین از فراخوان 68 پزشك متخصص و 178 نیروی پرستار از سراسر كشور برای پوشش مراسم خبر داد و گفت: محیط موكب هایی كه خدمات اسكان و تغذیه ارائه می دهند توسط كارشناسان بهداشت بررسی می شود و توصیه های لازم به مسئولین موكب گفته می شود تا شرایط بهداشتی و ایمنی برای زائران فراهم باشد .
وی سه نكته را برای زائران كوی حسین (ع) خاطر نشان كرد و عنوام داشت: اولا زائران عزیز حتما نسبت به رعایت بهداشت فردی خود به ویژه شستن دست ها كوشا باشند. همچنین از منابع غیرمطمئن آب مانند رودخانه ها و چشمه ها و امثالهم استفاده نكنند. سوم اینكه از مواد غذایی كه زمان پخت بیش از دو ساعت دارند، استفاده نفرمایند.
خالدی اظهار داشت: امكانات بهداشتی و درمانی تا نقطه صفر مرزی تعبیه شده است و در خارج كشور نیز با هماهنگی های لازم نیرو های بهداشتی و امدادی مستقر می باشند.
سخنگوی مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی كشور در پایان گفت: زائرانی كه سابقه ی بیماری دارند حتما دارو های مصرفی خود را به همراه داشته باشند، لازم به ذكر است كه توزیع دارو نیز در تمام پایگاه های درمانی انجام می شود.