صدای جمهوری اسلامی ایران

مهندس راحتی گفت: امسال هیچ خبری دال بر كمبود پاركینگ در نقاط مرزی نداشته ایم به طور مثال در بحرانی ترین نقطه كه مهران است، تقریبا 110 هزار جای پارك دیده شد و فكر نمی كنیم بیش از 90 هزار خودرو در پاركینگ ها پارك شده است.

مهندس راحتی، جانشین كمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی (ع) در گفتگو با رادیو اربعین با اظهار به اینكه امسال در خصوص پاركینگ ها هیچ گونه كمبودی در نقاط مرزی نداشته ایم، گفت: امسال هیچ خبری دال بر كمبود پاركینگ در نقاط مرزی نداشته ایم به طور مثال در بحرانی ترین نقطه كه مهران است، تقریبا 110 هزار جای پارك دیده شد و فكر نمی كنیم بیش از 90 هزار خودرو در پاركینگ ها پارك شده است. یعنی ما حتی ظرفیت خالی هم داشتیم.

وی افزود: در مرز شلمچه نیزهمچنین تعدادی از پاركینگ هایمان خالی بود و در مرز چزابه با كمبود مواجه شدیم كه با همكاری عوامل اجرایی استان و همچنین همكاری شهرداری های سوسنگرد و بستان به طور همزمان نسبت به توسعه پاركینگ اقدام كردند. در روز گذشته نزدیك به شش هكتار فضا مجددا برای پاركینگ آماده و مهیا شد و این نشان می دهد كه ما در این زمینه مشكل نداشتیم.

قائم مقام سازمان شهرداری ها و دهیاری ها با اظهار به اینكه موج بازگشت ها آغاز شده و پاركینگ ها كم كم در حال تخلیه هستند، از زائران تقاضا داشت: زائرینی كه در حال بازگشت هستند، ضوابط را رعایت كنند و صبر و حوصله داشته باشند. چون به خصوص در مدخل ورودی شهر ایلام با توجه به حجم خودروها كمی ترافیك است در محور مشكلی نیست اما در مدخل ورودی ترافیك است. از توقف های بیجا ممانعت كنند.

وی در خصوص تامین آب و برق برای زائران گفت: شهر مهران، شهر 20 هزار نفری است وقتی یك میلیون زائر می خواهد از این شهر در عرض 20روز عبور كند و خارج شود، اینكه بگوییم مشكلی نداریم و یا همه چیز به فرم عادی باشد، حتما اینگونه نیست ولیكن ما هیچ كمبودی جز با برخی كمبودهای لحظه ای مثلا فشار آب در حدود دو ساعت تقلیل پیدا می كرد، مواجه نشدیم.

راحتی در زمینه انتقال خطوط آب در هر سه مرز عنوان كرد: امسال در مرز شلمچه و مهران از لحاظ تقویت آب، اقدام شد ولی در مرز چزابه نتوانستیم خطوط انتقال آب را به مرز ببریم و امیدواریم این مشكل سال بعد رفع گردد.

وی در خصوص خط ریلی تهران – كربلا، گفت: خط ریلی ما تا شلمچه مهیا است در خاك عراق نیز از بصره تا كربلا و بغداد خط ریلی موجود است و در حدود 20 كیلومتر است كه با توجه به اینكه از روی رودخانه دجله و فرات باید رد شود نیازمند پل عظیمی است كه در آنجا احداث شود، زائرین این 20 كیلومتر را از شلمچه با اتوبوس تا بصره عزیمت پیدا می كنند و بعد دوباره سوار قطار می شوند. در برگشت خط كربلا تا بصره می تواند به زائرین كمك كند. مسیر هم از لحاظ مسایل امنیتی و هم از لحاظ مسایل رفاهی خط بسیار مناسب و ایمنی است و می تواند برای سال های بعد روی این خط فكر رد و آن را ساماندهی كرد.

جانشین كمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی (ع) ادامه داد: یكی از دلایلی كه در شلمچه موج روانی وارد خاك عراق می شوند امكانات زمینی، هوایی و ریلی است كه زائران می توانند از آنها استفاده كنند و ازدحام جمعیت كمتر است.

مرتبط با این خبر

  • سلام آقاجان؛ سلامی از عشق و عطش در استودیوی رادیو اربعین

  • با وضو وارد رادیو اربعین می‌شوم/ اجرای دلی یك برنامه صبحگاهی

  • همزمان با شهادت امام رضا (ع) فعالیت رادیو اربعین به اتمام می‌رسد

  • مسابقه بزرگ خاطره‌نگاری اربعین

  • بیش از 130 نفر از افراد بی‌بضاعت به واسطه رادیو اربعین به عتبات مشرف شدند

  • پخش كتاب صوتی صلح امام حسن (ع) و ترویج وحدت بین شیعه و سنی/ آشنایی مخاطبان با سبك زندگی ائمه اطهار(ع)

  • رادیو اربعین رسانه ای كه مردم آن را از خود می دانند

  • عاشقی با اجرای رادیو اربعین/مردم در عزاداری حسینی بخشنده‌تر هستند

  • اربعین مهمترین سرمایه فرهنگی انقلاب اسلامی برای جذب دل ها شده است

  • اجرای همراه با دانش و تخصص