دكتر حسینی گفت: با توجه به بررسی هایی كه انجام شده و دوستانی كه در دو مرز دیگر بودند، بهترین مرز برای عبور از لحاظ كم بودن ازدحام، مرز چزابه است و از اهواز تا بعد از بستان ترافیك خودرویی وجود ندارد.
دكتر حسینی یكی از مسئولین ستاد اربعین حسینی (ع) در مرز چزابه در ارتباط با رادیو اربعین در با اظهار به اینكه مرز چزابه نسبت به دو مرز دیگر روان تر است، اظهار داشت: با توجه به بررسی هایی كه انجام شده و دوستانی كه در دو مرز دیگر بودند، بهترین مرز برای عبور از لحاظ كم بودن ازدحام، مرز چزابه است و از اهواز تا بعد از بستان ترافیك خودرویی وجود ندارد.
وی افزود: مسیر اهواز تا بستان، یك ساعت است تنها شاید برای پارك خودروهایشان معطلی داشته باشند و از پاركینگ ها اتوبوس هایی را به صورت رایگان گذاشته ایم تا زائرین را از فاصله پاركینگ تا نقطه صفر مرزی كه 5 الی 6 كیلومتر است را منتقل كنند.
دكتر حسینی با اشاره به وجود گیت هایی قبل از پایانه مرزی به منظور جلوگیری از افرادی كه بدون مدارك مسافرتی قصد خروج از كشور را دارند، تاكید كرد: قبل از پایانه مرز چزابه، گیت هایی گذاشته شده كه فقط عزیزانی كه ویزا دارند می توانند از آن گیت رد شوند و به خود پایانه برسند و افرادی كه فكر می كنند، می توانند از ازدحام جمعیت در پایانه استفاده كنند و بدون مدارك معتبر از مرز عبور كنند، اینگونه نیست و در این مرز به هیچ وجه به خود پایانه هم نمی رسند.
وی با بیان اینكه مسیر چزابه تا نجف نسبت به مرز مهران طولانی تر است در عین حال تصریح كرد: كمتر از نیم ساعت عبور از گیت و عبور از پایانه ها در خاك عراق طول می كشد. درست است كه از چزابه تا نجف اشرف در حدود یك ساعت بیشتر از مسیر مهران تا نجف اشرف است ولی شاید ساعت ها وقتشان كمتر در معطلی و ازدحام و صف های طولانی كه عزیزان بخواهند در مرز مهران باشند، صرفه جویی می شود و همچنین امنیت این مسیر بخاطر نبود دره بیشتر است.
وی با اظهار به اینكه سه مرز بین سه تا از مناطق شهرداری تهران تقسیم شده است تا كارهای اجرایی و موارد مختلف را انجام دهند، در خصوص مرز چزابه گفت: مرز چزابه بر عهده شهرداری منطقه 4 است. شهرداری منطقه 4 نیز اسكان را برای زائرینی كه می خواهند شب در مرز چزابه بمانند، تدارك دیده است و برای عزیزانی كه شب می رسند و می خواهند استراحت كنند تا صبح حركت كنند، غذا و اسكان در اختیارشان قرار می دهد.
دكتر حسینی با یاداوری این نكته كه مرز چزابه به صورت 24 ساعته از هر دو سمت باز است، به مسیر جابه جایی زائران در خاك عراق اشاره كرد و بیان داشت: از نقطه صفر مرزی عراق، اتوبوس های حمل و نقل شهرداری تهران گذاشته شده و به صورت رایگان عزیزان را به شهر العماره می برد و از آنجا هم اتوبوس های شركت های عراقی را تدارك دیدیم و عزیزان را تا نجف اشرف همراهی می كنند تا در بحث حمل و نقل هم مشكلی نداشته باشند.
وی نسبت به زائرینی كه در مسیر چزابه هستند، متذكر شد: عزیزانی كه از مرز چزابه می روند، در راه از مسیر پیاده نشوند، چون خطرناك است و حتما از جاده جدیدی كه زده شده، تردد كنند.