گودرزی، با بیان اینكه ترافیك سنگینی در مرز مهران است در عین حال اظهار داشت: این ترافیك روان است و می توان گفت مشكل خاصی وجود ندارد. در شرایط بارندگی هستیم و انتظار داریم كه عزیزان رعایت كنند تا لغزنده بودن جاده، برایشان مشكلی را پیش نیاورد
حمیدرضا گودرزی، سخنگو و مدیر اجرایی ستاد اربعین حسینی (ع) در ارتباط با رادیو اربعین، گفت: باتوجه به تمهیداتی كه در ستاد مركزی و همچنین ستاد دو استان ایلام و خوزستان و همچنین ستاد عراق صورت گرفته، مسیر برگشت از كربلای معلی و نجف اشرف برای عزیزان مهیا است و همه شرایط را بررسی كردیم.
وی با بیان اینكه ترافیك سنگینی در مرز مهران است در عین حال اظهار داشت: این ترافیك روان است و می توان گفت مشكل خاصی وجود ندارد. نیروی انتظامی و پلیس راه نیز در مسیر وجود دارند و به جد در تلاش هستند تا مشكلی برای عزیزان پیش نیاید اما در شرایط بارندگی هستیم و انتظار داریم كه عزیزان رعایت كنند تا لغزنده بودن جاده، برایشان مشكلی را پیش نیاورد.
مدیر اجرایی ستاد اربعین حسینی (ع) با اشاره به خروج زائران از آنها در خواست كرد: از سمت كربلا معلی و نجف اشرف مسیر پرترافیكی در پایانه ها وجود دارد از زائران انتظار داریم همكاری خوبی را با عوامل گمرك سه استان و همچنین پایانه های مرزی مان در سه مسیر شلمچه، چزابه و مهران داشته باشند.