صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون صدای جمهوری اسلامی ایران مطالبه و اقبال عمومی از رادیو اربعین را منجر به فعالیت این شبكه در سال چهارم دانست و افزود: محتوی رادیو اربعین برگرفته از تمام نیازهای زائرین برای یك سفر ایمن و معنوی است

حمید شاه آبادی در آئین افتتاحیه رادیو اربعین ضمن ابراز خرسندی از فعالیت این رادیو در چهارمین سال اظهار كرد: «رادیو اربعین امروز با كوله باری تجربه، توان و تخصص همكاران و یادگاری شنوندگان عزیز و نیز همدلی و همراهی مردم خوب كشور، برای سال چهارم آغاز به كار كرده است.»

وی خاطرنشان كرد: «حقیقتا اگر این علاقمندی مردم نبود و مطالبه عمومی صورت نمی گرفت، شاید این توفیقات مكرر را پیدا نمی كردیم.»

شاه آبادی گفت: «ماه محرم كه به فرمایش امام راحل-ره- ماه پیروزی خون بر شمشیر است، به پایان می رسد و با آغاز ماه صفر وارد حال و9هوای اربعینی می شویم؛ مردم ما از این حال و فضا درس های بزرگی گرفته و عاشوراهای زیادی بر این كشور گذشته و از عاشورا درس مبارزه با ظلم، ولایت مداری، صیانت و پرچم داری از داشته های عظیم تشیع گرفته است.»

معاون با بیان اینكه اربعین به واقع نقطه عطفی است برای تداوم و امتداد پیام عاشورا و نهضت حسینی، گفت: «اگر در راستای جهانی شدن تشیع گام های آغازین را 1400 سال پیش با حركت اربعینی برداشته اند، امروز دنیا تشیع را با قیام حسینی می شناسد و همین حركت اربعینی یكی از نمادهای قیام حسینی است.»

شاه آبادی با اشاره به اداره و ساماندهی حركت عظیم اربعین توسط كشور دولت عراق اظهار كرد: «یكی از مظاهر جدی همبستگی دو ملت ایران و عراق، همین حركت اربعینی است و علی رغم تلاش هایی كه برای جدایی این دو ملت شد و افراد نا باب و نا صالحی شرایط را فراهم كردند كه ملت ها درگیر شدند، اما خون امام حسین-ع- عامل پیوند دو ملت بود و هست.»

وی حركت اربعین را از اسباب مودت دو ملت خواند و تصریح كرد: «بنده از همكارانم در صدای جمهوری اسلامی تشكر می كنم كه چند سال این رادیو را هر سال بهتر از قبل ارائه و خدمات آن را به زائرین عرضه می كنم.»

شاه آبادی گفت: «محتوی رادیو اربعین برگرفته از تمام نیازهای زائرین برای یك سفر ایمن و معنوی است كه از هم اكنون تا دو روز بعد از اربعین حسینی كه زوار به كشور خود باز می گردند، انجام می شود.»

معاون صدای جمهوری اسلامی در آئین آغاز به كار رادیو اربعین افزود: «دستگاه های فعال و خدومی كه در برگزاری این همایش عظیم میلیونی و قوت شیعه در جهان حركت می كنند، بعنوان مرجع اطلاع رسانی از رادیو اربعین استفاده می كنند.»

شاه آبادی همچنین رویكرد فرهنگ سازی را از دیگر ویژگی های رادیو اربعین برشمرد و افزود: «سخن شخصیت های دینی، وعاظ روحانیون، مراجع معظم تقلید و مداحان كه برای حماسه حسینی خلق شده، در معرض استفاده علاقمندان قرار خواهد گرفت.»

وی گفت: «كشورمان میزبان زائرین مختلفی از كشورهای افغانستان، پاكستان و هند است؛ حركت عاشورایی و اربعینی یك نهضت جهانی است و رادیو اربعین در سال جدید در بخش های غیر فارسی فعال تر از گذشته عمل می كند و به واسطه اقبال خوبی كه مردم كشورهای مختلف داشتند، بخش عربی را در اربعین توسعه داده ایم و تلاش داریم از قطعات عرب زبان استفاده كنیم.»

شاه آبادی همچنین درباره توسعه كمی و كیفی گیرنده های رادیو اربعین در كشور عراق خاطرنشان كرد: «دولت عراق پذیرای فرستنده های جدیدی از ایران شد و فرستنده مرزی را تقویت كردیم و بین راه و در نجف و كربلا فرستنده های جدیدی را مستقر كردیم.»

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا