صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر كمیته زیرساخت وزارت كشور اظهار داشت: برای اربعین امسال، تلاش ما بر توسعه كمی نبوده بلكه برنامه ریزی كه صورت گرفته كیفی سازی خدمات بوده و تغییرات جدی پیش آمده است.

مجید عبدالهی مدیر كل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری و دبیر كمیته زیرساخت وزارت كشور در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به اینكه در ستاد اربعین حسینی در سال جاری 14 كمیته پیش بینی شده است، عنوان كرد: 12 كمیته تخصصی خواهیم داشت، كمیته استان ها و ستاد عراق كه مجموعا 14 كمیته هستند و در حوزه اربعین حسینی مسئولیت دارند.

وی افزود: 12 كمیته، حوزه های تخصصی ستاد مركزی اربعین حسینی را تشكیل می دهند كه حوزه های بهداشت و درمان، امداد و نجات، زیرساخت، مسائل مربوط به حوزه امنیت، انتظامات، اسكان و تغذیه و مسایلی از این دست را دنبال می كنند. یك ستادی متناظری به همین ترتیب در عراق مستقر است كه این ستاد هم مسئولیت هایی كه در خاك جمهوری اسلامی ایران وجود دارد برای ستاد مركزی را از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در خاك عراق دنبال می كند تا بتواند همان خدمات متناظر را هم در خاك عراق به زائرین اربعین حسینی ارائه دهد.

مدیر كل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری به كمیته های كمیته های تخصصی در استان ها اشاره كرد و گفت: در كل استان ها ستاد استانی و برخی از كمیته ها شكل خواهد گرفت اما در استان های ایلام، خوزستان و كرمانشاه همین كمیته ای كه ما مسئولیتش را در حوزه معاونت عمرانی وزارت كشور بر عهده داریم، با مسئولیت معاونین عمرانی استانداران، مسائل زیرساختی این استان ها را به همان ترتیب دنبال می كنیم.

وی با اشاره به وظایف پنجگانه كمیته زیر ساخت ستاد اربعین حسینی، اظهار داشت: این كمیته در حوزه های راه های مواصلاتی، شبكه ارتباطات و مخابراتی، خدمات پولی و بانكی با همكاری بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران و پایانه های مرزی، پاركینگ خودروهای شخصی و آب و برق، ماموریت داشته تا هماهنگی ها و اقدامات لازم را برای ارائه خدمات بر عهده بگیرد و انجام بدهد.

عبدالهی با یادآوری نقشه راهی كه حدود 3 سال پیش در قالب طرح های جامع و تفضیلی برای مرزها تهیه شده، گفت: خوشبختانه امسال در مرز شلمچه و چزابه، بخش عمده ای از طرح ها اجرایی شده و برای مرز خسروی و مهران هم امسال در دست اجراست. پیش بینی مان این است كه حدود 82 كیلومتر راه احداثی را در شلمچه و چزابه زیر بار ترافیك خواهیم برد. امسال بخش عمده ای از تمركز راه های احداثی در مرز مهران است.

وی متذكر شد: تلاش ما بر توسعه كمی نبوده بلكه برنامه ریزی كه صورت گرفته كیفی سازی خدمات بوده و تغییرات جدی پیش آمده است.

دبیر كمیته زیرساخت وزارت كشور در رابطه با حوزه ارتباطات، نیز بیان داشت: ظرفیت شبكه را نسبت به سال گذشته افزایش داده ایم یعنی با همكاری كه دوستانمان در شركت ارتباطات زیرساخت انجام دادند، ظرفیت شبكه نسبت به سال گذشته تقویت شده و اپراتورهای سه گانه كشور تجهیزات و امكاناتی كه مورد نیازشان بود را به مرز منتقل و استقرار كرده اند.

وی افزود: در خاك عراق شركت های مخابراتی كمتر اجازه ورود اپراتورهای داخلی ما را می دهند ولی طبق توافق نامه هایی كه با عراقی ها داشتیم، هماهنگی های اولیه شده تا در مواكب ایرانی ظرفیت استفاده از وای فای را داشته باشیم.

عبدالهی به خدمات پولی و بانكی اشاره كرد و گفت: این خدمات همانند سال گذشته ارائه می شود و افزایش می یابد. با هماهنگی بانك مركزی، كشیك هایی در مسیر تردد زائرین به خصوص بانك های سه استان مرزی، خواهیم داشت و ساعت كاری بیشتر خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا