سخنگوی اوژانس كشور گفت: تمام زائرین حتی بیمارانی كه ناراحتی های كلیوی دارند یا مشكلاتی در خصوص بحث پیوند كلیه دارند، هیچ نگرانی درخصوص بهداشت و درمان نداشته باشند، تمهیدات لازم اعم از دارو و تجهیزات برایشان دیده شده است.
مجتبی خالدی سخنگوی اوژانس كشور در گفتگو با رادیو اربعین با اشاره به تشكیل كمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی در سازمان اورژانس كشورگفت: این كمیته از حدود پنج ماه پیش به دستور مقام عالی وزارت بهداشت تشكیل شد و تلاش بر این شد تا تمام اقدامات برای زائران مخصوصا در بحث امنیت در حوزه سلامت، انجام شود.
وی با بیان اینكه تاكنون بیش از 800 دستگاه آمبولانس آمادگی خودشان را شركت در راهپیمایی زیارت امام حسین (ع) اعلام كردند، اظهار داشت: در حوزه بهداشت و درمان، فوریت های پزشكی، مراكز درمانی، آماده باش ها انجام شده و دستورالعمل ها ابلاغ شده است.
سخنگوی اوژانس كشور خاطر نشان شد: در بحث بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها و حتی انتقال خون و بیماری هایی كه عموما در اعمال جراحی اورژانسی كه اتفاق می افتد نیاز به خون پیدا می كنند، تمهیدات لازم انجام شده است.
وی با اظهار بر اینكه هماهنگی خوبی برای ارائه خدمت با ستاد كل نیروهای مسلح، انجام شده است، ادامه داد: این هماهنگی ها به منظور این است تا بتوانیم هم در داخل و هم در خارج از مرز اقدامات لازم را در خصوص برپایی حتی بیمارستان های صحرایی یا كلینیك ها یا درمانگاه های سیاری كه عموما زائران در طول مسیر نیاز پیدا می كنند كه از آن ها استفاده كنند، می باشد.
خالدی اطمینان خاطر داد:تمام زائرین هیچ نگرانی در خصوص بهداشت و درمان نداشته باشند یعنی تمهیدات لازم اعم از دارو و تجهیزات برایشان دیده شده است. حتی بیمارانی كه ناراحتی های كلیوی دارند یا مشكلاتی در خصوص بحث پیوند كلیه و مواردی اینچنینی هم دارند اگر بخواهند به سمت كربلای معلی حركت كنند، در طول مسیر نگرانی وجود ندارد و اقدامات لازم برایشان انجام خواهد شد.
وی با ذكر اینكه كمیته بهداشت و درمان از نقطه ای كه زائر حركت می كند، حضور فعال خواهد داشت، تصریح كرد: یعنی از مرزهای شرق و شمالی نیز، زائرانی از كشورهای دیگر برای زیارت امام حسین (ع) از كشور ما عبور می كنند و به كربلای معلی عازم خواهند شد در این نقاط هم آماده باش های لازم برای به دانشگاه های علوم پزشكی داده شده و هماهنگ شده اند.