صدای جمهوری اسلامی ایران

حجت الاسلام احمدی گفت: راه پیمایی اربعین، اجتماع عظیم و فرصت بی بدلیلی برای همه متصدیان، مبلغان، دلدادگان به ساحت اهل بیت است تا بتوانند معارف اهل بیت و معارف مكتب نبوی را برای مردم با بیان و در شكل و قالب های مختلفی ارائه كنند.

حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی رئیس كمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مركزی اربعین حسینی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین، اربعین را یك مقوله فرهنگی دانست و گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند اربعین، حركت بزرگ فرهنگی است. لذا هركسی هرجایی خدمتی می كند حتما یك كار فرهنگی در این حوزه است.

وی در رابطه با كمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مركزی اربعین حسینی گفت: مجموعا حدود 20 موسسه و سازمان در كمیته فرهنگی عضو هستند و فعالیت دارند، قدم اول و كار اساسی صیانت از این حركت بزرگ است.

رئیس كمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مركزی اربعین حسینی در ادامه اظهار داشت: همه باید تلاش كنیم از این سرمایه بزرگی كه به بركت خون حضرت سیدالشهدا (ع) و شهدای راه اسلام و مدافعان حرم به دست ما رسیده به درستی صیانت كنیم و به دیگران بسپاریم. به همین دلیل كمیته فرهنگی تمام تلاش خود را می كند تا با هماهنگی اصحاب رسانه، شبكه های صدا و سیما، علما و ائمه جمعه، صیانت كنیم و مردم را آگاه كنیم تا آسیب ها و چالش های پیش رو را بدانند و فرصت ها را بشناسند تا این حركت با برخی از رفتارهایی كه می تواند آسیب زننده باشد، آلوده نشود.

وی معرفت افزایی را از دیگر فعالیت های این كمیته برشمرد و توضیح داد: همه كسانی كه به این مسیر می روند با شور و عشق حضرت سید الشهدا (ع) می روند؛ اجتماع عظیم و فرصت بی بدلیلی برای همه متصدیان، مبلغان، دلدادگان به ساحت اهل بیت است تا بتوانند معارف اهل بیت و معارف مكتب نبوی را برای مردم با بیان و در شكل و قالب های مختلفی ارائه كنند.

حجت الاسلام احمدی خاطر نشان شد: همه تلاش های ما در اعزام مبلغ، حضور هنرمندان، نمایش های آیینی، مباحث قرآنی و حضور راویان و مربیان كودك، تولید محصولات با همین نگاه است.

وی به بیان برخی از اقداماتی كه امسال انجام شده، اشاره كرد و گفت: با سیاستی كه در سال های قبل طراحی شده كه به سمت هرچه بیشتر مشاركت مردمی برویم و محوریت موكب ها با گروه های مردمی باشد، از سال گذشته بسیاری از فعالیت ها را به این سمت سوق دادیم و امسال گام های خوبی برداشته شد.

رئیس كمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مركزی اربعین حسینی ادامه داد: اكثر موكب ها با پیوست فرهنگی كه با كمك كمیته اسكان و پشتیانی انجام گرفته و ابلاغ شده، مبلغ ها را خود جذب كردند و حدود 30 تا 40 درصد موكب ها به مباحث فرهنگی توجه بیشتری كردند، امسال هم این كار خیلی گسترده تر شد و حتی بسیاری از موكب ها قاریان ممتاز استانی را همراه خود كرده اند و مبلغان هم به موكب هایی كه خانم هستند، اضافه شده است.

وی به اعزام گروه های نمایشی و تئاتر اشاره كرد و گفت: تاكنون بیش از 20 گروه های داوطلب مردمی، اعلام آمادگی كرده اند و حوزه هنری آن ها را سازماندهی كرده و اعزام خواهند شد و با هماهنگی كه با موكب های عراقی انجام گرفته به زبان های عربی، تركی و فارسی هم در شهرهای مرزی و هم در مسیر راهپیمایی و در موكب های عراقی اجرا خواهند كرد.
برگزاری كرسی های تلاوت قرآن را از دیگر اقدامات امسال كمیته فرهنگی در اربعین معرفی كرد و بیان داشت: جلسات خوبی را در بخش قرآنی با كمك اتحادیه تشكل های قرآنی ایران و عراق، هماهنگ شده كه انشاالله امسال بتوانیم با حضور قاریانی از ایران و عراق و حتی كشورهای دیگر، كرسی تلاوت ها و برنامه های قرآنی مشتركی را داشته باشیم بر محور شعار امسال كه «الحسین یجمعنا»، عمل و اجرای برنامه های مشترك با اتحاد بیشتری صورت بگیرد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا