صدای جمهوری اسلامی ایران

دبیر ستاد اربعین استان سمنان، اعلام كرد: این ستاد بنا بر وظیفه ای كه ستاد مركزی اربعین مشخص كرده است، به زائران اربعین حسینی در مرز مهران و شهرهای نجف و كربلا خدماتی را ارائه می كند.

دبیر ستاد اربعین استان سمنان، اعلام كرد: این ستاد بنا بر وظیفه ای كه ستاد مركزی اربعین مشخص كرده است، به زائران اربعین حسینی در مرز مهران و شهرهای نجف و كربلا خدماتی را ارائه می كند.

اسلامی راد، در مصاحبه با رادیو اربعین، خاطرنشان كرد: ستاد اربعین استان سمنان مسوولیت دارد كه در مرز مهران روزانه به پنچ هزار زائر خدماتی مانند تغذیه ارائه دهد.

وی ادامه داد: همچنین این ستاد، در شهر نجف و كربلا نیز موكب هایی را برپا خواهد كرد و در خدمت زائران خواهد بود.

اسلامی راد با بیان این كه ما در شهر نجف، مسوولیت تغذیه ده هزار نفر را برعهده داریم و باید همین تعداد جمعیت را نیز اسكان دهیم در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با رادیو اربعین اعلام كرد: تاكنون در این استان پنچ هزار و سیصدو هفتاد و هشت نفر در سامانه سماح برای شركت در مراسم اربعین حسینی ثبت نام كرده اند كه از این میزان برای سه هزار و سیصد و سی و شش نفر روادید صادر شده است.

وی همچنین اعلام كرد: از این استان 50 نفر پزشك و پرستار به صورت داوطلبانه برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی، به عراق سفر می كنند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا