صدای جمهوری اسلامی ایران

فرماندار سوسنگرد خبر داد: شركت ملی فولاد شركت نفت استراحتگاه های با ظرفیت 800 هزار نفر برای زائرین ایجاد نموده اند.

غلامعباس هزاریان با اشاره به اینكه تمام امكانات آماده استقبال از زائرین است بیان كرد: جاده ها آماده شده خط كشی و علائم راهنمایی نصب شده و استراحتگاه برای زائرین در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه گفت :استراحتگاه های مجهز با تمام امكانات شامل 220 سرویس،50حمام ،3500پاركینگ خط كشی شده و دور بین دار اماده برای زائرین در نظر گرفته شده است

هزاریان افزود: شركت ملی فولاد شركت نفت استراحتگاه های با ظرفیت 800 هزار نفر برای زائرین ایجاد نموده اند.

وی افزود :بیمارستان صحرایی سی تختخوابی همراه با پزشك و جراح با امكانات برای زائران در نظر گرفته شده است همچنین استان خوزستان با بیمارستان 30 تخته در استان نیز آماده پذیرایی از زائران حرم اباعبدالله می باشد .

هزاریان افزود: موكب ها از ورودی شهر تا مرز چزابه و به صورت كاملا خودجوش و مردمی از زائرین استقبال می كنند .

وی اضافه كرد: كمربندی شهر اهواز كامل شده چهار بانده شده و در بعد از اربعین به صورت كامل افتتاح میگردد ولی هم اكنون قابل استفاده میباشد .

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا