صدای جمهوری اسلامی ایران

رییس اداره اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت معصومه ( ع )، اظهار كرد: موكب آستان حضرت معصومه( ع ) در مسیر نجف اشرف به كربلا به پنج زبان فارسی، عربی، انگلیسی، اردو و آذری پاسخگوی سوالات زائران اربعین حسینی است.

مهدی كلانترزاده ،در مصاحبه با رادیو «اربعین» با بیان اینكه آستان حضرت معصومه در دو بخش در خدمت زائران اربعین حسینی است، گفت: در حرم حضرت معصومه قرارگاه اربعین ایجاد شده كه این قرار گاه به صورت شبانه روزی در خدمت زائران اربعین حسینی است .

وی با بیان اینكه در این قرارگاه برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی برای زائران اربعین حسینی برگزار می شود، تصریح كرد: آستان حضرت معصومه همچنین مانند چهار سال گذشته در مسیر نجف اشرف به كربلا موكب بزرگی را برپا كرده است كه در آن 200 نفر از خادمان در 5 حوزه به ارائه خدمات به زائران مشغول هستند .

این مقام مسئول درآستان حضرت معصومه با بیان اینكه این خدمات در حوزه های بهداشتی- درمانی، فرهنگی، رفاهی مذهبی و.. ارائه می شود، گفت: در این ایام با همكاری شبكه قرآن هر روز محفل قرآن در این موكب برگزار خواهد شد و نمایشگاهی نیز از مراسم اربعین و زندگی حضرت معصومه ( ع ) برای بازدید زائران برپا شده است .

كلانتر زاده همچنین با اشاره به اینكه در این موكب به پنج زبان فارسی، عربی، انگلیسی، اردو و آذری به سوالات زائران اربعین حسینی پاسخ داده می شود ، خاطر نشان كرد: در این موكب برنامه هایی نیز برای كودكان تدارك دیده شده است.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا