جانشین قرارگاه كمیل و معاونت اجتماعی ناجا گفت: زائران حتما رادیو اربعین را همراه داشته باشند تا با گزارش لحظه به لحظه از مسیر و شرایط دچار مشكل نشوند.
حجت الاسلام عسگر نجفی در مصاحبه با رادیو اربعین با اشاره به اینكه سال از نظر مدیریت نظم محیط و مسائل ترافیكی بسیار عالی انجام شده افزود: پایش های تصاویر هوایی و كنترلهای میدانی رعایت مقررات انجام شده البته به شكل مطلوب و نهایی نرسیدیم .
وی افزود :بحث برگشت زائرین تراكم پیدا كرده و از زائرین خواست زمان خود را مدیریت كنند و اگر خسته هستند رانندگی نكنند.
حجت الاسلام عسگر نجفی افزود: زائران خودروهای خود را در پاركینگ قرار داده و از رها كردن آنها در زمین های زراعی خودداری نماید زیرا از نظر امنیتی و نظم با مشكل مواجه می شود.
وی گفت: از مردم مهران كمال تشكر را دارم زیرا بعضی از زائرین خودروهای خود را در معابر عمومی رها كردند و این باعث اختلال در رفت و آمد آنها شده است.
حجت الاسلام عسگر نجفی افزود :در كل امسال همراهی زائران كاملاً مشهود است و دیروز و پریروز حجم زائران در پشت گیت ها بسیار زیاد بود كه مردم عزیز با صبر و بردباری تحمل كردند.
وی در ادامه افزود: زائران حتما رادیو اربعین را همراه داشته باشند تا با گزارش لحظه به لحظه از مسیر و شرایط دچار مشكل نشوند .
نجفی گفت: مشكلاتی وجود داشت كه دیروز با جلسات مكرر با سردار فرمانده محترم ناجا رفع گردیده ،اما یك قسمت از مشكلات مردم هستند كه با صبر و شكیبایی به دیگران درس عاشورایی در مسیر سفر را انجام می دهند.
وی توصیه كرد :با همكاری و عجله نكردن ،خسارت در حوزه تصادفات را به حداقل برساند .
حجت الاسلام نجفی افزود: تمام همكاران و نیروهای انتظامی از زائران اباعبدالله التماس دعا دارند و زائران گرامی با رعایت مقررات ایثار صبر و شكیبایی به این راهپیمایی عظیم شكوه و عظمت ببخشند.