صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس پلیس استان ایلام گفت: با توجه به اینكه در محور مهران به سمت ایلام افزایش ترددها را داریم از ساعت دو بعد از ظهر، این محور را یكطرفه اعلام كردیم و محور جایگزین ملكشاهی به سمت مهران را به عنوان محور جایگزین در نظر گرفتیم.

سرهنگ رضا همتی زاده رئیس پلیس استان ایلام در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین به آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان ایلام اشاره كرد و گفت: محور مهران به سمت ایلام كه از پرترددترین محورهای مواصلاتی استان ایلام است، با توجه به اینكه ما افزایش ترددها را داریم و لحظه به لحظه، جمعیت ورودی به كشور در حال افزایش است، بنا به تصمیماتی كه از سوی قرارگاه ترافیكی اربعین اتخاذ شد، مجبور شدیم از ساعت دو بعد از ظهر، محور ایلام به سمت مهران را یكطرفه اعلام كنیم و محور جایگزین ملكشاهی به سمت مهران را به عنوان محور جایگزین در نظر بگیریم.

وی اظهار داشت: با توجه به اینكه حجم ترافیك در محور مواصلاتی مهران به سمت ایلام بسیار زیاد بود، ما در محور ایلام مهران، پشت تونل راه كربلا و تونل آزادی نیمه سنگینی را داشتیم و از محور جایگزین ایلام – ایوان – اسلام آباد برای توزیع بار ترافیكی اضافه كردیم.

رئیس پلیس استان ایلام با اشاره به پیاده روی مردم استان ایلام در روز اربعین، گفت: بنا به سنت دیرینه مردم ایلام كه به صورت پیاده به سمت امامزاده علی صالح امروز صبح حركت كردند ما پوشش ترافیكی بسیار خوبی را در این مسیر انجام دادیم و اتفاق خاصی برای عابرین پیاده نیافتاد و نیروهای ما در كل محورهای مواصلاتی پوشش لازم را انجام دادند.

وی اعلام كرد: برای امشب و فردا حجم ترافیك سنگینی را در محورهای مواصلاتی استان ایلام پیش بینی می كنیم و خودروهایی كه قصد سفر به شهرستان مهران را دارند، ناگزیر باید از محور ملكشاهی عبور كنند.

سرهنگ همتی زاده متذكر شد: خودروهای اتوبوسی كه از مسیر عبور می كنند با توجه به اینكه جاده دو طرفه و پر پیچ و خم و كوهستانی است، عرض جاده كم است باید قوانین را رعایت كنند و با سرعت مطمئنه حركت كنند و رعایت فاصله طولی را بنمایند تا بتوانند به سلامت به مقصدشان برسند.

رئیس پلیس استان ایلام در خصوص اتوبوس های مسافربری برای جابه جایی زائران به شهرهای خود، خاطر نشان شد: پایانه بركت كه برای سواره و پیاده كردن زائرین اربعین در 11 كیلومتری مرز مهران گنجانده شده، خودروهای اتوبوس زائران را جابه جا می كنند، هیچ گونه مشكلی در زمینه اتوبوس ها نداریم و زائران می توانند با اتوبوس هایی كه در نظر گرفته شده سوار شوند و به مقصدشان ادامه دهند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا