صدای جمهوری اسلامی ایران

مجید عبداللهی در خصوص میزان كرایه پاركینگ ها گفت: حسب تاكیداتی كه در ستاد مركزی اربعین صورت گرفته، هیچ گونه افزایش نرخ كرایه و تعرفه ای هم امسال نسبت به سال گذشته در پاركینگ ها اعمال نخواهد شد.

مجید عبداللهی دبیر كمیته زیرساخت ستاد مركزی اربعین حسینی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین در رابطه با اقدامات این كمیته گفت: كمیته زیرساخت یكی از كمیته های چهارده گانه ستاد مركزی اربعین است كه تقریبا از پایان اربعین سال 1397، فعالیت های زیرساختی خودش را در محورهایی كه به عنوان ماموریت بر عهده این كمیته گذاشته شده، شروع كرده است.

وی یادآور شد: در كمیته زیرساخت تامین آب و برق پایه دار، اصلاح و ایمن سازی راه های مواصلاتی، پاركینگ های خودروهای شخصی و عمومی و وسایل مربوط به زیرساخت های بانكی و ارتباطی به عنوان ماموریت هایی بوده كه صرفا در دستور كار قرار گرفته است.

دبیر كمیته زیرساخت ستاد مركزی اربعین حسینی با بیان اینكه اصلاح، بهبود و كیفی سازی پاركینگ خودروهای شخصی از اساسی ترین نیازهایی است كه امسال به واسطه اهمیت موضوع اربعین در دستور قرار گرفته است، توضیح داد: در سال گذشته حدود 400 هكتار پاركینگ در مرزهای مجاز احداث كرده بودیم و امسال با برنامه ریزی هایی كه صورت گرفت این میزان به حدود 440 هكتار افزایش پیدا كرد.

وی افزود: پیش بینی هایی هم برای افزایش احتمالی زائران به دلیل لغو روادیدی كه صورت گرفته در پس كرانه های مربوط به مرزهای مجاز صورت گرفته است.

عبداللهی با اظهار به اینكه پیش بینی می شود ظرفیتی حدود 220 تا 240 هزار خودرو در این پاركینگ ها قابلیت پارك خواهند داشت، بیان كرد: موضوع مربوط به بیمه این پاركینگ ها، تعیین متولی برای آن ها از جمله محورهایی بوده كه در دستور كار قرار گرفته است.

وی در خصوص میزان كرایه پاركینگ ها گفت: حسب تاكیداتی كه در ستاد مركزی اربعین صورت گرفته، هیچ گونه افزایش نرخ كرایه و تعرفه ای هم امسال نسبت به سال گذشته در پاركینگ ها اعمال نخواهد شد. ضمن اینكه كیفیت پاركینگ ها، امنیت و ایمنی و حصاركشی آن ها نسبت به سال گذشته، بهبود نسبتا قابل توجهی پیدا كرده است.

دبیر كمیته زیرساخت ستاد مركزی اربعین حسینی خاطر نشان شد: برای اینكه خدمات بهتری به زائران در این زمینه ارائه شود، متولیان مشخصی برای پاركینگ ها تعریف شده و این امور به این متولیان واگذار شده است.

وی متذكر شد: پاركینگ ها به لحاظ وسعت بزرگ هستند و حجم زیادی را به خودشان اختصاص می دهند و برای اینكه افراد بتوانند خودروهایشان را جانمایی كنند در سطح پاركینگ ها نشانه گذاری هایی ایجاد كرده ایم و از زائران خواهشمندیم در جایی كه خودروی خود را پارك كرده اند، آن نشانه ها و شماره ها را یادداشت كنند و به خاطر بسپارند تا در زمان بازگشت بتوانند به راحتی به خودروهای خود دسترسی پیدا كنند.

عبداللهی با اظهار به اینكه در پایانه بركت در مرز مهران، اصلاح ساختاری مناسبی صورت گرفته است، عنوان كرد: سال گذشته تلاقی ورودی و خروجی مربوط به اتوبوس های برون شهری كه زائران را از اقصی نقاط كشور به مرز مهران می آورند، وجود داشت و خوشبختانه با تدبیر و برنامه ریزی هایی كه در سال جاری صورت گرفته، ورودی و خروجی پاركینگ از هم جدا شده و در خود پاركینگ سكوسازی صورت گرفته وزائران بعد از بازگشت از عتبات می توانند به این سكوها و محل پارك سوار مراجعه كنند و با اتوبوس هایی كه در آنجا پارك شده، به مقاصدشان برای برگشت مراجعه كنند.

وی با اظهار به اینكه بخشی از پاركینگ ها در شهرهای مرزی از جمله در مهران و قصرشیرین توسط مردم تامین می شود، بیان كرد: تمامی این پاركینگ ها نیز شناسنامه دار شده و همان قوانین و قواعدی كه در پاركینگ های عمومی وسیع ما وجود دارد در این پاركینگ ها نیز جاری است و باید به آن عمل شود. امنیت، ایمنی و بیمه نیز در این پاركینگ ها ارائه خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا