صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس كمیته بهداشت و درمان ستاد مركزی اربعین اعلام كرد: همه نیروهای خدمات بهداشتی آماده پذیرایی زائران هستند اما رعایت بهداشت فردی- اجتماعی زائران ضامن سفری ایمن است.

پیرحسین كولیوند، رئیس كمیته بهداشت و درمان ستاد مركزی اربعین در رادیو اربعین از آمادگی كامل این كمیته برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار ایرانی در اربعین 98 خبر داد و گفت: اورژانس كشور به عنوان مسئول بهداشت درمان ستاد اربعین با بهره گیری از تمام ظرفیت ها به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی می كنند.

كولیوند افزود: در هر 10 تا 15 كیلومتر در مسیر زائران اربعین حسینی در كشور، یك دستگاه آمبولانس و در هر 30 كیلومتر یك دستگاه اتوبوس آمبولانس مستقر شده است. همچنین با برپایی درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های سیار و نیز وجود دو فروند هواپیما كه به بیمارستان هوایی تبدیل شده اند، به زائران در حوادث احتمالی و موارد بیماری آن ها خدمت رسانی می كنیم.

وی افزود: در مرزها، بیمارستان های سیار و صحرایی و 1100 دستگاه آمبولانس درنظر گرفته ایم. با توجه به ازدحام جمعیت هر 5 تا 10 كیلومتر آمبولانس مستقر كردیم و در 4 نقطه مرزی با كمك سپاه و ارتش بیمارستان در نظر گرفته ایم.

كولیوند افزود: در تفاهم نامه با كشور عراق در قالب گروه مشترك برای جلوگیری از بیماری های واگیردار پزشكان ما در بیمارستان های عراق نیز در قالب تخصص های گوناگون حضور می یابند.

وی با اشاره به افزایش مشاركت‌های مردمی با زائران اربعین گفت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز در كنار ما در حوزه پزشكی، موكب های درمانی برپا می كند. خیریه ثارالله در مرز مهران به نجف مجهزترین بیمارستان را مستقر می كند كه آزمایشگاه و اتاق عمل دارد. همچنین كلینیك‌های سیار با 350 متخصص داوطلب به كشور عراق اعزام كرده است كه در آن‌ها درمانگاه‌های تخصصی دندانپزشكی و دیالیز مستقر است.

رئیس سازمان اورژانس كشور گفت: با كسب مجوز از كشور عراق، 35 دستگاه آمبولانس و هفت دستگاه اتوبوس آمبولانس به این كشور اعزام شده است و 50 دستگاه آمبولانس و 20 دستگاه اتوبوس آمبولانس دیگر نیز در مرزهای دو كشور مستقر هستند تا در صورت نیاز برای ارائه خدمت به عراق یا ایران اعزام شوند.

كولیوند با بیان اینكه برای تأمین دارو و تجهیزات پزشكی هیچ مشكلی وجود ندارد، عنوان كرد: امسال نیز، همچون سال‌های قبل تمامی دارو‌ها و تجهیزات پزشكی از ایران تهیه شده و در یك قالب مشخص به عراق منتقل شده است و بیمارستان امام خمینی (ره) را در كشور عراق برپا و تجهیز شده است و آماده خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی است.

رئیس كمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی 98 اضافه كرد: كادر كنترل و پیشگیری از بیماری‌های واگیر و همچنین بهداشت و سلامت (محیط و تغذیه) ایران نیز با كارت شناسایی وزارت بهداشت عراق در مسیرهای راهپیمایی، كنترل سلامت زائران را با همكاری كشور میزبان انجام می‌دهند.

وی گفت: با توجه به افزایش تردد زائران ایرانی و غیر ایرانی به دلیل حذف روادید در ایام اربعین، امكانات وزارت بهداشت و كمیته بهداشت و درمان اربعین به میزان 25 درصد افزایش یافته است و در برخی موارد نیز تا 40 درصد نیز شاهد رشد ارائه امكانات هستیم.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا