زاهدیان گفت: حمل داروهای مخدر جرم بوده و حبس های بین یك تا سه سال و جرائم نقدی 15 تا 60 میلیون تومان برای آنها در نظر گرفته شده است.
سردار محمد مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در رادیو اربعین گفت: حمل داروهایی كه حاوی كدئین و یا مواد مخدر به شكل قرص، شربت و آمپول به عراق ممنوع است.
وی افزود: به عنوان مثال حمل داروهای ترامادول، دیازپام، فلورازپام، لورازپام، متادون، شربت تریاك، ریتالین و استامینوفن كدئین دار ممنوع هستند و مجازات های مختلف و سنگینی برای آنها در نظر گرفته شده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینكه حمل چنین داروهایی جرم بوده و حبس های بین یك تا سه سال و جرائم نقدی 15 تا 60 میلیون تومان برای آنها در نظر گرفته شده گفت: اگر فردی در كشور عراق به دلیل حمل چنین داروها و موادی دستگیر شود باید مدت زمان طولانی به سر برد تا حكم این فرد پس از تشكیل دادگاه مشخص شود.
این مقام مسئول تأكید كرد: افراد بیمار با مراجعه به پزشك خود داروهای جایگزین را دریافت كنند تا درمانگاه های آن سوی مرزها با تجویز داروهای جایگزین مشكل این افراد را حل كنند، بنابراین همراه داشتن نسخه و پرونده درمانی بیمار می تواند برای پیگیری بیماری در عراق موثر باشد.
سردار زاهدیان با تأكید بر اینكه زائران به هیچ عنوان اموال و اجناس دیگران را حمل نكنند گفت: برخی افرادی بسته داروهای غیرمجاز و یا مواد مخدر خود را به دیگران سپرده اند تا در آن سوی مرز تحویل بگیرند كه نهایتاً این افراد با مشكل مواجه شده و حكم زندانی برای آنها به عنوان مجرم بریده شده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در پایان مطلب خطاب به افرادی كه به هر دلیل در حال حاضر مواد مخدر مصرف می كنند و قصد شركت در این پیاده روی را دارند گفت: این مسیر بهترین فرصت برای ترك اعتیاد و مسیر غلطی است كه در پیش گرفته اند و امیدواریم با كمك امام حسین (ع) مسیر زندگی خود را اصلاح كنند.