سفیر ایران در عراق با اعلام برقراری امنیت در شهرهای عراق گفت: نیروهای امنیتی عراق حفظ امنیت زائران را برعهده دارند .
ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد در گفتگو با رادیو اربعین گفت: با تلاش نیروهای امنیتی عراق آشوب ها و ناآرامی ها آرام گرفته و نظم و امنیت در شهرهای عراق برقرار شده است و در شهرهای زیارتی مشكلی وجود ندارد و نیروهای امنیتی نیز در مسیر راهپیمایی حفظ نظم و امنیت را برعهده دارند .
وی به زوار توصیه كرد پول كافی همراه داشته باشند و گفت: موكب ها یك هفته پیش از اربعین تا عصر روز اربعین پذیرای زائران هستند و پیش از آن و پس از روز اربعین بایدهزینه ها را پرداخت كنند پس افرادی كه در حال حاضر عازم عراق هستند پول كافی همراه داشته باشند.
سفیر ایران در عراق افزود: در حال حاضر موكب های عراقی آمادگی خدمت رسانی به زائران را ندارند پس توصیه می شود ضمن همراه داشتن پول كافی زائران مواد خشك خوراكی مناسب همچون خشكبار و تنقلات و نان های خشك فرآوری شده همراه بیاورند تا برای وضعیت تغذیه ای دچار مشكل نشوند و حداقل یك بطری آب همراه افراد باشد .
مسجدی گفت: موكب های عراقی از شنبه آینده برپا می شوند و تا آن زمان تغذیه و حمل و نقل بر عهده زائرین است .