صدای جمهوری اسلامی ایران

بازوند گفت: مرز خسروی از 7 صبح تا 16 امكان تردد دارد وتا پیش از ظهر امروز بیش از 4700 زائر از این مرز عبور كردند.

هوشنگ بازوند استاندار كرمانشاه در رادیو اربعین گفت: تا ساعت 11:45 امروز حدود 4700 نفر توانستند از این مرز تردد كنند و این مرز می‌تواند كمك خوبی برای مرز مهران باشد و از بار ترافیكی آنجا بكاهد.

وی با اشاره به افزایش حجم زائران در مرز خسروی افزود: صبح امروز با خیل عظیم و حجم بالای زائران در این مرز مواجه بودیم اما هم اكنون كار به سمت روان شدن سوق پیدا كرده است.

استاندار كرمانشاه افزود: افرادی كه پس از ساعت تردد یعنی ساعت 16 به بعد به این مرز می رسند با هماهنگی های انجام شده می توانند در محل هایی كه برای استراحت آنها در نظرگرفته شده اسكان یابند .

بازوند خاطر نشان كرد: پاركینگ‌های مرز خسروی برای 50 هزار خودرو ظرفیت دارند و اتوبوس ها نیز از اسلام آباد به ایلام و خسروی وجود دارد و هزینه پاركینگ ها نیز شبی 5هزارتومان است.

وی در ادامه به هزینه عزیمت از مرز خسروی تا كربلا اشاره كرد و گفت: تا كنون خودروها و اتوبوس های عراقی در حال جابجایی زائران در عراق هستند و اولویت با آنهاست هرچند اتوبوس های ایرانی نیز دپو شده و آماده هستند تا درصورت نیاز به چرخه حمل و نقل وارد شوند و در خصوص نرخ كرایه اتوبوسهای عراقی نیز تا دیروز از مرز خسروی تا كربلا هزینه به ازای هرنفر100هزار تومان بود كه با رایزنی های انجام شده به 80هزارتومان كاهش یافت و زائران دینار همراه داشته باشند .

هوشنگ بازوند استاندار كرمانشاه، ضمن بیان اینكه در حال حاضر تردد زائران در مرز خسروی در امنیت كامل و به‌صورت روان انجام می‌شود، ابراز كرد: تردد از استان دیاله عراق به سمت بغداد و از بغداد به سمت كربلا نیز به سهولت در حال انجام است و مردم نباید دغدغه و نگرانی دراین‌باره داشته باشند و هموطنان می توانند برای كاهش بار ترافیكی مرز مهران با آسودگی از مرز خسروی عبور كنند .

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا