صدای جمهوری اسلامی ایران

دكتر حمیدرضا اسكاش بیان كرد: از مدت ها پیش تمهیدات آمادگی ما برای اربعین حسینی آغاز شده اما عملیات ارائه خدمات ما به شكل صد در صد از امروز هفدهم مهر آغاز شده است و نیروهایمان را داریم كم كم وارد خاك عراق می كنیم.

دكتر حمیدرضا اسكاش رئیس مركز فرماندهی و كنترل عملیات جمعیت هلال احمر در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با اظهار به اینكه بخش عمده ای از خدماتی كه ارائه می شود، برون مرزی است، در عین حال گفت: البته در داخل كشور نیز قرارگاه های ما در استان های ایلام و خوزستان و كرمانشاه از پایانه های مهران، چذابه، شلمچه و خسروی دایر است و خدمات ارائه می دهند.

وی در خصوص خدماتی كه جمعیت هلال احمر در داخل عراق به زائران ارائه می دهد، بیان كرد: از مدت ها پیش تمهیدات آمادگی ما برای اربعین حسینی آغاز شده اما عملیات ارائه خدمات ما به شكل صد در صد از امروز هفدهم مهر آغاز شده است و نیروهایمان را داریم كم كم وارد خاك عراق می كنیم.

رئیس مركز فرماندهی و كنترل عملیات جمعیت هلال احمر افزود: 45 آمبولانس وارد خاك عراق شدند و در شهرهای مختلف مستقر هستند. 8 اتوبوس آمبولانس وارد خاك عراق شده و در شهرهای عراق مستقر شدند.

وی با بیان اینكه كادر درمانی شامل، پزشك، پرستار، آزمایشگاه و كادر پیراپزشكی به عراق اعزام شده اند، گفت: 1536 نفر كادر جمعیت هلال احمر و داوطلبین حضور در جمعیت هلال احمر از جمله پزشك و متخصص به عراق اعزام می شوند تا كنون 93 درصدشان از كادر امداد و نجات وارد خاك عراق شده اند.
اسكاش متذكر شد: ما فقط خدمات درمانی ارائه نمی كنیم بلكه در آنجا نیروهای امداد و نجات ما نیز در داخل خاك عراق با ظرفیت 208 نفر و خودروهای امدادی حضور دارند تا اگر در مسیرها مشكلاتی به وجود آمد از قبیل تصادفاتی كه گهگاه داریم، این نیروها بتوانند وارد عمل شوند.

وی به مراكزی كه زائران می توانند در شرایط خاص به آن ها مراجعه كنند اشاره و عنوان كرد: در نجف شش مركز درمانی داریم؛ هتل نبا، هتل ام القری و ثوره العشرین هر سه در خیابان امام علی (ع) هستند.

وی افزود: در صحن حضرت زهرا (س) نیز نزدیك 2 هزار متر مركز درمانی موقت برقرار كردیم. در كوفه، مرقد كمیل بن زیاد، یك مركز وجود دارد. در داخل مسجد حنانه نیز یك مركز درمانی داریم. در كربلا هم 10 مركز در مانی وجود دارد كه در جای جای كربلا مستقر هستند.

رئیس مركز فرماندهی و كنترل عملیات جمعیت هلال احمر با بیان اینكه در فاصله نجف -كربلا نیز قرارگاه هایی مستقر هستند، گفت: 13 مركز درمانی در جاده نجف - كربلا داریم یعنی در عمودهای 181، 270، 285، 313،690، 707، 777، 828، 1070، 1080، 1092، 1173 و 1400 در سیزده نقطه، مركز ارائه خدمات درمانی داریم.

وی افزود: در جاده نسبتا خطرناك حله نیز كه تصادفات زیادی را داریم، آمبولانس و نجاتگر مستقر كرده ایم.

اسكاش با اشاره به اینكه امسال چند خدمات ویژه اضافه كرده ایم، گفت: متوجه می شدیم زواری كه روی جاده نجف به كربلا یا داخل كربلا و نجف تردد می كنند اصلا از وجود مراكز ما و اقداماتی كه انجام می دهند، خبر ندارند. 37 نفر از سازمان جوانان ما در جاده نجف – كربلا و خود نجف و كربلا حضور دارند و زوار را به مراكز ما راهنمایی می كنند.

وی اظهار داشت: خدمت دیگری هم كه امسال ارائه می شود و جدید است؛ از این خیل عظیمی كه در راهپیمایی اربعین حضور دارند به نوعی جامانده گان را داشتیم. این افراد ناتوانند و یا دچار آلزایمر شده اند و یا به هر دلیلی جا می مانده اند، البته كنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف و كربلا متولی رسیدگی به این مهجورین هستند اما 24 نفر از سازمان داوطلبان مددكار و روانشناس اعزام شدند تا در نجف و كربلا این در راه ماندگان را مدیریت كنند و آن ها را به دست خانواده های خودشان و به ایران برسانند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا