صدای جمهوری اسلامی ایران

دكتر نوری ساری با بیان اینكه تمركز ما بیشتر بر بهداشت آب و غذا است، گفت: تا چهار سال قبل بیشتر نگران عفونت های تنفسی بودیم و روی واكسیناسیون آنفولانزا تاكید می كردیم امام امسال به بیماری های عفونی توجه داریم.

دكتر نوری ساری دبیر كمیته بهداشت و درمان ستاد مركزی اربعین حسینی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با بیان اینكه تمركز ما بیشتر بر بهداشت آب و غذا است، گفت: تا چهار سال قبل بیشتر نگران عفونت های تنفسی بودیم و روی واكسیناسیون آنفولانزا تاكید می كردیم و البته اكنون هم برای گروه ها سنی خاص این تاكید را داریم اگرچه دیگر زمانی نیست چون بین واكسیناسیون تا ایمنی بدن، فاصله زمانی نیاز است.

وی افزود: ما به افرادی كه بیماری های جدی یا زمینه ای مزمن، كلیوی یا سنین خیلی بالا یا پایینی را دارند توصیه می كنیم از این واكسن استفاده كنند.

دبیر كمیته بهداشت و درمان ستاد مركزی اربعین حسینی با اظهار بر اینكه شكل بیماری ها از بیماری ها تنفسی با توجه به گرمای هوا به سمت بیماری های عفونی و عفونت های گوارشی و گرمازدگی می رود، تاكید كرد: با رعایت یكسری اصول بهداشتی به سادگی این مسایل را حل می شود و ما را از نگرانی ها خارج می كند و اساس كار هم بر بهداشت آب عمدتا متمركز است و بعد هم بهداشت غذا.

وی توصیه كرد: وقتی به آن سوی مرزها می رویم می بینیم كه با عشق و علاقه مردم عراقی از زوار پذیرایی می كنند ولی باید در كنار این عشق، توجه به بهداشت نیز باشد. ترجیح ما این است كه از آب های بسته بندی استفاده شود مخصوصا برای كودكان و یا برای شیر خشك كودكان از آب بسته بندی استفاده شود.

نوری ساری در خصوص استفاده ازظروف بیان كرد: ما با خودمان می توانیم لیوان های تاشو داشته باشیم. از ظروفی كه مشترك است به هیچ وجه استفاده نشود.

وی با ذكر این نكته كه ظروف یكبار مصرف روشن فقط برای مایعاتی كه خیلی داغ نیستند و یا خیلی سرد نیستند، مناسبند، تصریح كرد: در غیر این صورت سمی از جداره پلاستیك جدا می شود و وارد مایع می شود كه می تواند سرطان زا باشد بنابراین زوار برای نوشیدنی های داغ از ظروف كاغذی استفاده كنند.

دبیر كمیته بهداشت و درمان ستاد مركزی اربعین حسینی در خصوص برای بهداشت غذا نیز توصیه كرد: در خوردن انواع غذاها خرد خرد استفاده كنیم. از طرفی غذاهایی كه داغ هستند سلامت بالاتری را دارند و توصیه این است كه از غذای داغ استفاده شود.

وی متذكر شد: زائران از خوردن سبزی بپرهیزند، میوه را یا باید پوست گرفت و میل كرد و یا اینكه اگر این شرایط امكانش نبود حتما خود زوار آن را بشویند چون می توان منشا بیماری هایی باشد.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا