صدای جمهوری اسلامی ایران

مسجدی تاكید كرد: برای یك حركت عظیم میلیونی و همایش و هنگامه بزرگ اربعین، مردم ایران كه بسیار با بصیرت هستند باید با آمادگی روحی و روانی و ذهنی بیایند و فكر نكنند همه چیز مهیا است و مشكل حمل و نقل و تغذیه ندارند.

مسجدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق در گفتگوی تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به زائرانی كه قصد عزیمت به عراق را دارند، گفت: زواری كه به كربلا می آیند باید با این آمادگی روحی و ذهنی و درك شرایط واقعی كه در اینجا وجود دارد، برنامه خود و سفرشان را تدارك ببینند و تنظیم كنند.

وی اظهار كرد: طبیعی است كشور عراق امكانات، زیرساخت ها، جاده ها، امكانات حمل و نقل و ترانسفورت و وسایل نقلیه اش برای پذیرایی از جمعیت میلیونی آن هم در مدت محدود را ندارد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق تاكید كرد: شهادت می دهم دولت عراق هركاری كه از دستشان بر می آید، انجام می دهند چون دولت و ملت عراق برای خدمتگزاری به زائر امام حسین (ع) علاقه مند هستند به همین دلیل از هیچ تلاشی دریغ نمی كنند.

وی ضمن بیان اینكه زائر اربعین باید خودش را برای شرایطی كه در اینجا می گذرد آماده كند، گفت: با توجه به محدودیت جاده های كشور عراق، اگر تصادفی شود و یا ماشینی از مسیر منحرف شود، این حركت عظیم و ترافیك سنگین ممكن است ساعت ها پشت این سانحه بمانند تا راه باز شود لذا زائری كه پشت این ترافیك است باید كاملا آمادگی وقوع چنین اتفاقاتی را داشته باشد.

مسجدی ادامه داد: امكاناتی كه در مرز به خصوص در طرف عراق در مواكب هست، دارای ظرفیت محدود و مشخصی است و زمانی كه جمعیت 10 تا 20 برابر می شود، طبیعی است كه ممكن است با كمبود آب و غذا مواجه شود و یا برای حمل و نقل با كمبود وسیله نقلیه مواجه شود.

وی تاكید كرد: برای یك حركت عظیم میلیونی و همایش و هنگامه بزرگ اربعین، مردم ایران كه بسیار با بصیرت هستند باید با آمادگی روحی و روانی و ذهنی بیایند و فكر نكنند همه چیز مهیا است و مشكل حمل و نقل و تغذیه ندارند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق به مردم توصیه كرد: زوار در كوله پشتی ها و كیف های دستی خود حتما مواد خشك غذایی همراه داشته باشند، تنقلات و خشكبار و بطری آب نیز همراه خود داشته باشند تا در صورت نیاز و ضرورت از آن ها تناول كنند.

وی با اشاره به حضور مردم از ایران و عراق و كشورهای دیگر در تمامی مسیرهای عراق اظهار كرد: حجم زوار ما در مرزهای شلمچه، چذابه و مهران و همچنین خسروی بسیار بالا بوده است. در مرز خسروی به دلیل اینكه مرز در بعد از ظهر ها تعطیل می شود، مسئولان فرصت پیدا می كنند تا زائرانی كه باقی مانده اند را از مرز تخلیه كنند و به داخل عراق برسانند و بعد از این تعطیلی فرصت می كنند تا آمادگی های لازم را برای روز به بعد ایجاد كنند اما در مرز مهران و شلمچه كه شبانه روزی است طبیعی است كه این فرصت برای دست اندركاران ایجاد نمی شود و ممكن است حجم زوار بیشتر باشد و مشكلاتشان بیشتر باشد.

مسجدی با بیان اینكه ما تا چهار روز دیگر هم با حجم ترافیك و جمعیت مواجه هستیم و این مشكلات را خواهیم داشت، اظهار كرد: بعد از آن به تدریج به این سمت می رویم كه برگشت زوار به سمت ایران افزایش پیدا می كند و با باز شدن فضا زائران مشكل كمتری خواهند داشت.

وی متذكر شد: به مردم توصیه می كنم بعد از زیارت سعی كنند تا زودتر برگردند. سعی كنند اخلاق زیبنده و اسلامی خودشان را به مردم عراق و دست اندر كاران عراقی داشته باشند تا این سفر برای خودشان با حلاوت باشد و مشكل نداشته باشند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با تاكید بر اینكه تاكنون مشكل امنیتی نداشته ایم، در عین حال بیان كرد: متاسفانه تعدادی از هموطنان ما جان خودشان را از دست دادند كه یا در تصادف بوده یا سكته قلبی كردند و دوستان ما بسیج شدند و آن ها را به بیمارستان ها منتقل كردند و به افرادی كه در تصادفات دچار مجروحیت شدند، رسیدگی می كنند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا