سلمان زاده اظهار كرد: بر اساس تصمیم گرفته شده تا چهار روز یعنی از روز پنج شنبه تا یكشنبه آینده سفرهای داخلی را محدود خواهیم كرد و تمام تقریبا ظرفیت بخش اتوبوسی را به موضوع اربعین و بازگشت زائران اختصاص خواهیم داد.
سلمان زاده دبیر كمیته حمل و نقل و سوخت در ستاد اربعین حسینی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با بیان اینكه ورود زوار بر خروج آن ها از كشور غالب شده است، گفت: آمارها از دیشب نشان می دهد بازگشت سفرها آغاز شده ، بنابراین برنامه ریزی ها بر ورود زائران متمركز شده است و ما چند روزی را به عنوان پیك بازگشت زائران در پیش خواهیم داشت.
وی از محدود شدن سفرهای داخلی طی روزهای آینده خبر داد و اظهار كرد: بر اساس تصمیم گرفته شده تا چهار روز یعنی از روز پنج شنبه تا یكشنبه آینده سفرهای داخلی را محدود خواهیم كرد و تمام تقریبا ظرفیت بخش اتوبوسی را به موضوع اربعین و بازگشت زائران اختصاص خواهیم داد.
دبیر كمیته حمل و نقل و سوخت در ستاد اربعین حسینی با اشاره به اینكه طبیعتا در حوزه حمل و نقل داخلی اختلالاتی را خواهیم داشت، متذكر شد: مردم در جریان باشند و سفرهای خود را در داخل كشور مدیریت كنند. اگر سفرهای غیر ضروری دارند به بعد از ایام اربعین موكول كنند تا ما بتوانیم این عزیزان را در ایام محدود جا به جا كنیم و حمل و نقل شان را انجام دهیم.
وی با بیان اینكه سفرهای بازگشت معمولا فشرده تر است، تصریح كرد: زمان رفت زوار در حدود 10 روز طول می كشد ولی زمان برگشت 3 الی 4 روز است. طبیعتا فشردگی بسیار پررنگ خواهد بود، بنابراین مردم حوصله كنند و چند روزی را به ما كمك كنند تا بتوانیم به زائران خدمت كنیم.
سلمان زاده با اظهار به اینكه زوار در مرز مهران طی دو مرحله جابه جا خواهند شد، توضیح داد: از فردا صبح در دو بخش زائران را در مرز مهران جابه جا خواهیم كرد، از مرز مهران به شهرهای اندیمشك، همدان، كرمانشاه و از آنجا به استان های خودشان انتقال خواهند یافت.
وی متذكر شد: معمولا سفرهای اربعین یكسر خالی است، بنابراین بلیط ها دو برابر گرفته می شود البته قیمت ها مشخص است و در پایانه ها نصب شده و برای هرگونه افزایش قیمت تمام همكاران ما به صورت شبانه روزی در پایانه ها حضور دارند و می توانند پاسخگوی مردم باشند. سامانه 141 نیز آماده دریافت گزارشات مردمی در بخش های مختلف است.