صدای جمهوری اسلامی ایران

مجتبی خالدی با اشاره به اینكه انتقال مصدومان برای اولین بار است كه به طور جدی انجام می شود، گفت: تاكنون 110 نفر توسط آمبولانس هوایی با همكاری دوستان ما در نیروی هوایی سپاه و نیروی هوایی ج.ا.ا به شیراز و تهران انتقال داده شدند.

مجتبی خالدی رئیس ستاد هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به اقدامات كمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی گفت: تاكنون نزدیك به 180 هزار نفر از خدمات حوزه سلامت در تمامی مرزها اعم از مرز میرجاوه تا مرزهای خروجی كشور استفاده كردند.

وی با تاكید بر اینكه ارائه خدمات همچنان برقرار است، اظهار كرد: اورژانس پیش بیمارستانی اولویت اول زائران در مراجعات است.

رئیس ستاد هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت با اظهار به اینكه یكی از كارهای مهمی كه آن را انجام می دهیم جا به جایی بیماران از بیمارستان های مرزی است، تصریح كرد: چون فاز بازگشت زائران را در پیش داریم به دستور رئیس سازمان اورژانس كل كشور و همچنین وزیر بهداشت، تلاش می كنیم بیماران را از بیمارستان های مرزی به بیماستان های محل سكونت شان انتقال دهیم.

وی افزود: این انتقال به دو دلیل صورت می گیرد؛ اولا آن ظرفیت همچنان برای زائران بازگشتی ما در بیمارستان ها برای ارائه خدمات وجود داشته باشد و از طرفی تردد بستگان این افراد را به مرزها كمتر كنیم و دسترسی به بیمارشان و ارائه خدماتی كه خانواده ها باید برای بیمار داشته باشند، انجام دهند.

خالدی با اشاره به اینكه انتقال مصدومان برای اولین بار است كه به طور جدی انجام می شود، افزود: تاكنون 110 نفر توسط آمبولانس هوایی با همكاری دوستان ما در نیروی هوایی سپاه و نیروی هوایی ج.ا.ا به شیراز و تهران انتقال داده شدند.

وی با اشاره به افرادی كه بیماری های خاص دارند، توصیه كرد: افرادی كه دارای بیماری هایی مانند دیابت، مغز و اعصاب و امثالهم حتما داروهایشان را به همراه داشته باشند.

رئیس ستاد هدایت و عملیات بحران وزارت بهداشت با تاكید بر اینكه در طول مسیر تمام موكب های درمانی آمده ارائه خدمت هستند، تصریح كرد: این موكب ها در مرزها عموما با آرم دانشگاه های علوم پزشكی و اورژانس 115 مشخص هستند و در كشور عراق با آرم جمعیت هلال احمر هستند.

وی متذكر شد: در مسیر برگشت عموما زائران دارای علائمی مثل سرماخوردگی و مشكلات تنفسی هستند، این عزیزان تا قبل ازا ینكه مشكلشان جدی شود به موكب های درمانی ما مراجعه كنند و بعد از معاینه دارو دریافت كنند.

خالدی با اشاره به اینكه همكاران مركز مدیریت و مبارزه با بیماری ها در نقطه صفر مرزی حضور دارند، گفت: اگر زائران علامت هایی مثل تب، سرفه و علامت های گوارشی را دارند حتما به همكاران ما بگویند تا با دریافت دارو درمان شوند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا