بهرام فاضلی زاد با اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی در ایام اربعین استان كرمانشاه گفت: برای اولین بار در استان اولین سوگواره تئاتر خیابانی با عنوان «پیاده راه عشق» برگزار شد كه در شهرستان قصر شیرین و سرپل ذهاب و مرز خسروی در حال اجرا است.
بهرام فاضلی زاد مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه در ارتباط تلفنی با رادیو اربعین با اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی در ایام اربعین در این استان گفت: برای اولین بار در استان اولین سوگواره تئاتر خیابانی با عنوان «پیاده راه عشق» برگزار شد كه در شهرستان قصر شیرین و سرپل ذهاب و مرز خسروی در حال اجرا است.
وی در خصوص زمان اجرای برنامه های سوگواره تئاتر خیابانی بیان كرد: چون ترجیح زوار در طول روز حركت كردن به سمت مرزها و یا خروج هست از طرفی هوا گرم است به همین دلیل ما برنامه ها را برای شب تدارك دیدیم كه در محل های اسكان و موكب ها و مكان های مختلفی كه زائران اسكان پیدا می كنند برایشان برنامه تئاتر خیابانی برگزار می شود.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه افزود: برنامه نقالی و تغزیه خوانی نیز داریم. همچنین دوستان ما نمایشگاهی را برپا كردند و تا این لحظه استقبال خوبی نیز به عمل آمده است.
وی اظهار كرد: در آن سوی مرز نیز با هماهنگی هایی كه انجام شده چند تا از برنامه ها و تئاترهای ما هم برای زائران خودمان و هم برای اتباع اعراقی در حال برگزاری است.