صدای جمهوری اسلامی ایران

سردار هادیان فر گفت: بیش از سه میلیون زائری كه به كشور عراق عزیمت كردند كه بالغ یك میلیون و 996 هزار نفر از این عزیزان به سلامت بازگشتند و یك میلیون و 44 هزار نفر زائر هنوز در دو روز آینده به كشور مراجعه خواهند كرد.

سردار هادیان فر در گفتگو با رادیو اربعین با اشاره به اینكه در استان ایلام و شهر مرزی مهران شاهد بیشترین تردد زائرین هستیم، گفت: بیش از سه میلیون زائری كه به كشور عراق عزیمت كردند كه بالغ بریك میلیون و 996 هزار نفر از این عزیزان به سلامت بازگشتند و یك میلیون و 44 هزار نفر زائر در دو روز آینده به كشور مراجعه خواهند كرد.

وی افزود: تلاش داریم با ارسال پیامك به زائرین، این عزیزان را در مدیریت بازگشت یاری كنیم. تقریبا 96 درصد زائرین از راه های زمینی استفاده كردند و عمده این عبور و مرورها در مرز مهران متمركز بوده است كه شامل 56 درصد از زائرین می شود.

رئیس پلیس راهور ناجا از اقدامات پلیس در این روزها گفت و اظهار داشت: تمهیدات ترافیكی را برای چهار مرز كشور و همچنین شهرهای در مسیر و البته شهرهای معینی كه پذیرای زائرین هستند، ابلاغ كرده ایم.

وی درباره محدودیت هایی كه پلیس از امروز اعمال می كند نیز توضیح داد و گفت: از ساعت 16:30 دقیقه محور مهران به ایلام به سمت ایلام یك طرفه خواهد شد. وسایل نقلیه ای كه از همدان و كرمانشاه می خواهند به شهر مهران مراجعه كنند از مسیر ایلام - ملكشاهی به سمت مهران می توانند حركت كنند. همچنین خودروها و به ویژه اتوبوس هایی كه از سمت جنوب كشور به مهران مراجعه می كنند نیز باید از مسیر دهلران خودشان را به مقصد برسانند.

سردار هادیان فر درباره وضعیت ترافیكی نیز بیان كرد: در حال حاضر ترافیك نیمه سنگین اما روان است و در مقاطعی با استفاده از تایتیك های ترافیك راهوری، بعضی از نقاط جاده مهران را مسدود كرده ایم و مسیر یك طرفه می شود اما در حال حاضر این تاكتیك موقتی است و تا ساعت 16:30 مسیر دو طرف خواهد بود.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا