امیرآبادی در آغاز با تصریح بر اینكه جا مانده اربعین و امام حسین كسی است كه خط و ربطی با امام حسین نداشته باشد، گفت: كسانی كه از نظر جسمی نتوانستند خودشان را امسال با خیل عظیم مردم به سمت كربلا راهی كنند، معذور بودند. جمعیتی كه از جمهوری اسلامی ایران راهی كربلا شدند حدودا چهار الی پنج میلیون نفر بودند و بقیه مردم شرایط لازم را برای رسیدن به صحن امام حسین نداشتند.
وی افزود: جمعیتی بالغ بر 9 میلیون نفر از كسانی هستند كه نتوانستند شرایط حضور را در كربلا به دلایل مختلف كسب كنند و این عزیزان حتما زائر امام حسین ثبت خواهند شد به شرط اینكه بی تفاوت نباشیم. ما هم كه در میان جاماندگان قرار گرفته ایم، ان شالله خودمان را در حركت عظیم راهپیمایی اربعین با بی تفاوت نبودن شریك خواهیم كرد.
مسئول روابط عمومی ستاد مردمی جا ماندگان اربعین درباره پیاده روی جاماندگان اربعین اظهار كرد: امام هادی (ع) برای جا ماندگان فرمودند اگر فرسنگ ها فاصله بین شما و قبر امام حسین وجود داشت، قبر عبدالعظیم حسنی را در شهرتان زیارت كنید كه ثواب زیارت امام حسین (ع) را خواهد داشت.
وی بیان كرد: جاماندگان در روز اربعین به صورت فردی یا جمعی زیارت اربعین خواهند كرد كه این زیارت یكی از نشانه های مومنین خواهد بود. از امام معصوم روایتی نقل شده كه به زیارت عبدالعظیم حسنی بروید و به همین جهت از همه عزیزان درخواست داریم در این حركت كه در روز اربعین در تهران انجام می شود حضور داشته باشند تا انشاالله در سال آینده زیارت اربعین در كربلا روزی شان شود.
امیرآبادی درباره راهپیمایی جا ماندگان اربعین خاطرنشان كرد: این حركت از شش سال پیش از سوی جمعی از طلاب و دانشجویان به صورت خودجوش و از فرط دلسوختگی آغاز شد و در ادامه مردم به كمك این حركت آمدند به طوری كه در سه سال گذشته جمعیتی بالغ بر سه میلیون نفر به زیارت حضرت عبدالعظیمخ حسنی رفتند.
وی درباره برنامه ستاد مردمی جا ماندگان اربعین گفت: در روز اربعین از سرتاسر تهران بزرگ مردم به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی حركت می كنند و به پنج مسیری كه امسال معرفی شده است خواهند پیوست. مسیر شماره یك از میدان امام حسین (ع)، خیابان 17 شهریور، خیابان فدائیان اسلام به سمت حرم خواهد بود. مسیر شماره دو از میدان جمهوری، میدان 9 دی، میدان بهمن، و خیابان بعثت است. مسیر شماره سه از حرم مطهر امام زاده حسن شروع می شود و پس از گذشتن از خیابان امیرالملك، خیابان قزوین، میدان 9 دی، خیابان شهید رجایی، بزرگراه شهید كریمی به حرم منتهی خواهد شد. مسیر شماره چهار از باقرشهر و از سمت خیابان رجایی و روی پل شهید آوینی به سمت حرم است. از ورامین نیز از سمت جاده ورامین، میدان معلم، سه راه ورامین و خیابان فدائیان اسلام، مردم به سمت حرم حركت خواهند كرد.