صدای جمهوری اسلامی ایران

مدیركل بقاع متبركه و اماكن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه از استقرار چادرهای هلال احمر و آمبولانس در بقاع متبركه خبرداد و گفت: درمانگاه های شبانه روزی در برخی بقاع متبركه خدمات رسانی می كنند.

حجت الاسلام محمد نوروز پور مدیركل بقاع متبركه و اماكن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور با حضور در رادیو اربعین گفت: زیارت امام رضا (ع) با پای پیاده از قدیم الایام مرسوم بوده اما چندسالی است كه مسئولان دولتی، مردم، نهادها، هیئت های مذهبی و بقاع متبركه تمهیداتی برای این حركت خودجوش مردمی و خدمت رسانی به زائران رضوی فراهم می كنند.

وی افزود: برخی افراد از قدیم الایام موقوفاتی مانند خرید كفش برای زوار امام رضا (ع) داشتند كمااینكه تعدادی كفش برای زائران نیازمند پاكستانی اربعین حسینی نیز تهیه شد.

مدیركل بقاع متبركه و اماكن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور بیان داشت: در حال حاضر بقاع متبركه و ایستگاه های ما در استان خراسان رضوی، سمنان، تهران، لرستان و خوزستان آماده پذیرایی از كلیه زائران امام رضا (ع) به ویژه زائران خارجی هستند و بعد از شهادت امام رضا (ع) و برای خروج از خراسان رضوی نیز تمهیداتی اندیشیده شده است.

این مقام مسئول از خدمات رسانی 134 موكب به زائران پیاده رضوی در پنج استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان و سمنان خبرداد و گفت: با توجه به پیاده روی زائران در مسیر استان خراسان رضوی 65 موكب در این استان مستقر شده اند. هشت موكب در خراسان شمالی، شش موكب در خراسان جنوبی، 25 موكب در گلستان و 30 موكب نیز در استان سمنان به زائران خدمات دهی می كنند.

وی با اشاره به برپایی تعدادی موكب توسط روحانیون و طلاب اهل سنت در استان گلستان گفت: در حال حاضر برادران اهل سنت از زوار امام رضا (ع) در موكب ها پذیرایی می كنند.

حجت الاسلام نوروز پور با اشاره به نوع خدمات دهی در این موكب ها عنوان كرد: انواع خدمات فرهنگی در این موكب ها ارائه می شود. 186 مبلّغ فرهنگی و مذهبی در موكب ها به صورت داوطلب حضور دارند و پاسخگوی مسائل شرعی هستند و نمازهای جماعت و سخنرانی و مراسم مذهبی را برگزار می كنند. علاوه براین، اتاق هایی با كار با كودكان نیز فراهم شده و هدایایی به آنها داده می شود.

مدیركل بقاع متبركه و اماكن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه كشور افزود: برنامه های ما در این ایام توسط "ستاد فرهنگی میقات الرضا، قدم های آسمانی تا امام مهربانی" در معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه ابلاغ و كمیته های مختلفی نیز تشكیل شده است.

وی همچنین گفت: در حال حاضر اكثر زائران به مرزهای استان خراسان رضوی وارد شدند و بقاع متبركه در استان خراسان رضوی در خدمت زوار هستند. كمیته نظارت و بازرسی سازمان، در كلیه مواكب نظارت دارند و در صورت هرگونه مشكل و كمبود اقدام می كنند كه تاكنون مشكلی گزارش نشده است.

وی از استقرار چادرهای هلال احمر و تعدادی آمبولانس در بقاع متبركه خبرداد و افزود: پزشكان و بهیاران و پرستاران در این چادرها مستقر هستند ضمنا برخی از بقاع متبركه درمانگاه های شبانه روزی دارند و به صورت رایگان خدمات رسانی می كنند.

حجت الاسلام نوروز پور با اشاره به صفات بارز امام حسن مجتبی و امام رضا (علیهما السلام) بیان داشت: امام مجتبی (ع) فردی بسیار خوش اخلاق و سعه صدر و برخورد رئوفانه با جاهلان از صفات بارز حضرت بود. خوی ساده زیستی از خصوصیات بارز اخلاقی امام رضا (ع) است، بطوریكه امام (ع) كاخ را محل استقرار خود قبول نكردند و درون مسجد مستقر شدند. حضرت از خانه فقرا سركشی و مشكلات و اختلافات خانوادگی مردم را با سخن نیكو حل می كردند.

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا