نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با تأكید بر اینكه مسئولان از اخلاق و رابطه خاضعانه پیامبر اكرم (ص) با خداوند درس بگیرند گفت: مسئولان برای انجام صحیح مسئولیت خود نیازمند ارتباط تنگاتنگ با خداوند هستند.
حجت الاسلام و المسلمین نكونام نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد در مصاحبه با رادیو اربعین گفت: مصائب اهل بیت (ع) و مناسبت های مذهبی برای درس گرفتن و پیام گیری است تا مومنان و مسلمانان سر سفره معارف بنشینند و معارف نبوی را كسب كنند.
وی افزود: قطعاً این مناسبتها صرفاً برای عزاداری و گریه كردن نیست، در كنار عزاداری و گریه بر مصائب اهل بیت (ع) باید به سیره ائمه اطهار (ع) و پیامبر اكرم (ص) نیز عمل كنیم.
امام جمعه شهركرد با اشاره به اینكه خداوند در قرآن كریم پیامبر اسلام (ص) اسوه حسنه برای بشریت معرفی كرده گفت: پیامبر اكرم (ص) در تمام امور برای انسانیت الگوست و انسان می تواند از سبك زندگی فردی، اجتماعی، خانوادگی و سیاسی حضرت استفاده كرده و همچون پیامبر (ص) با خداوند رابطه خاضعانه و خاشعانه برقرار كند.
حجت الاسلام نكونام ادامه داد: پیامبر اكرم (ص) لحظه ای از یاد خداوند غافل نبودند و هرآنچه كه داشت و می توانست در محضر باری تعالی حاضر می كرد.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با تأكید بر اینكه مسئولان از اخلاق و رابطه خاضعانه پیامبر اكرم (ص) با خداوند درس بگیرند گفت: مسئولان بدانند كه در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت دارند و برای انجام صحیح مسئولیت خود نیازمند ارتباط تنگاتنگ با خداوند هستند و اگر از یاد خدا غافل شوند و معنویت بر زندگی آنها حاكم نباشد نمی توانند در تراز انقلاب خدمت كنند.
امام جمعه شهركرد یادآور شد: امروز جامعه ما به شدت نیازمند حسن خلق، حلم و بردباری و مدارا و سعه صدر نسبت به یكدیگر و ایستادگی در برابر كفار است.
وی با اشاره به ضرورت تبیین و گفتمان سازی در جامعه نسبت به ارزش های والای انسانی گفت: مسئولان در مكارم اخلاق باید پیشگام و پیشتاز باشند.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با انتقاد از غفلت جامعه از امر به معروف و نهی از منكر گفت: ما باید با زبان لیّن و دلسوزانه نهی از منكر كنیم و این فریضه الهی را در جامعه گسترش دهیم.