صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس ستاد مركزی اربعین حسینی، تاكید كرد: جمع‌بندی اخیر در ستاد مركزی اربعین حسینی مبنی بر این بود كه كسانی به راهپیمایی اربعین حسینی اعزام شوند كه حتماً دو واكسن را دریافت كرده باشند.

حسین ذوالفقاری، در مصاحبه با رادیو «اربعین» گفت: در جریان ثبت‌نام زائران یكی از مشكلات پیش‌آمده این بود كه برخی افراد واكسیناسیون كرونا را در دو نوبت انجام داده بودند ولی بعضاً اطلاعات آن ها در سامانه وزارت بهداشت ثبت نشده بود، در همین چارچوب تصمیم گرفتیم اصل را بر صحت واكسیناسیون قرار دهیم، مگر اینكه خلاف آن ثابت شود.

این مقام مسئول ستاد مركزی اربعین با بیان اینكه تا غروب روز شنبه، شانزده هزار و ششصد و تا بعدازظهر روز یكشنبه چهارده هزار و شصت ویزا از سوی سفارت بغداد در تهران برای سفر زائران ایرانی به عراق صادر شده است، اظهار كرد: در مجموع تاكنون بالای 30 هزار ویزا صادر شده است و امیدواریم ظرف روزهای دوشنبه و سه‌شنبه كار صدور ویزا تمام شود تا هر چه زودتر زائران بتوانند برای انجام این سفر اقدام كنند.

وی با بیان اینكه تلاش داشتیم موكب دارها هر چه زودتر برای آماده‌كردن خود جهت ارائه خدمات به زائرین اربعین حسینی راهی عراق شوند ولی متأسفانه برخی مشكلات نیز در این زمینه وجود داشت، تصریح كرد: امیدواریم ظرف در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه كل ویزاهای زائران اربعین حسینی صادر شود و این رویداد هرچه زودتر به دست مردم برسد.

ذوالفقاری همچنین در مورد مشكلاتی كه بعضاً برای زائران اربعین حسینی جهت تهیه بلیت هواپیما برای سفر به عراق پیش‌آمده است، خاطرنشان كرد: برخی از گزارش‌های مردمی بیانگر این موضوع است كه تعدادی از شركت‌های هواپیمایی، بلیت برای سفر به عراق را به‌صورت یك‌طرفه می‌فروشند و از فروش بلیت دوطرفه بر اساس قیمت مصوب خودداری می‌كند تا زائران مجبور شدند بلیت جداگانه‌ای برای بازگشت بالاتر از قیمت مصوب تهیه كنند، یا اینكه می‌گویند بلیت برای سفر عراق ندارند.

وی دراین‌ارتباط ادامه داد: در همین چارچوب با سرپرست سازمان هواپیمایی كشور صحبت كردم و ایشان تاكید كردند كه آژانس‌های هواپیمایی باید در صورت تمایل زائران بلیت رفت‌وبرگشت را به‌صورت یكسر بر اساس قیمت مصوب به زائران بفروشند و اگر زائران تخلف و یا مشكلی در این زمینه مشاهده كردند می‌توانند با شماره 66078700 الی 66078710 با داخلی 210 یا 329 تماس بگیرند.

ذوالفقاری در این گفتگوی زنده رادیویی در پاسخ به تماس‌های برخی از زائران اربعین حسینی مبنی بر اینكه كسی جوابگو شماره‌های اعلام شده نیست، با سرپرست سازمان هواپیمایی كشور دراین‌ارتباط تلفنی تماس گرفت و دغدغه زائران در این زمینه را به او منعكس كرد و مجدداً برای رفع مشكل بلیت زائران اربعین حسینی تأكیداتی را به این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی كشور داشت.

ذوالفقاری همچنین در پاسخ به این سؤال كه برخی زائران می‌گویند كه دوز اول واكسن «آسترازنكا» را دریافت كرده‌اند ولی دریافت دوز دوم آن سه ماه دیگر است و آیا كسانی كه دوز اول آسترازنكا را دریافت كرده‌اند، می‌توانند برای سفر اربعین حسینی اقدام كنند، تصریح كرد: باتوجه‌به نگرانی‌های وزارت بهداشت در مورد سلامت مردم تاكید بر این است كه همه زائران اربعین حسینی حتماً باید دو دوز واكسن را از هر نوع واكسنی كه در كشور وجود دارد، دریافت كرده باشند.

https://zil.ink/radioarbaeen

مرتبط با این خبر

  • رادیو اربعین؛ صدای واقعیت‌های اربعین حسینی بدون شعارزدگی

  • ارسال 10 هزار عكس برای رادیو نمای اربعین

  • معرفی زنان واقعه كربلا

  • رادیو اربعین، همراه زائران در مشهد مقدس تا پایان ماه صفر

  • راهپیمایی اربعین جهاد تبیین است

  • رادیو اربعین تخصصی‌ترین و پرمخاطب‌ترین رسانه كشور در ماه صفر

  • آمادگی حرم مطهر رضوی برای پذیرایی از زائران در در روزهای پایانی ماه صفر

  • رادیو اربعین؛ پل ارتباطی میان عاشقان حسینی

  • زائران برای موفقیت دولت دعا كنند

  • مرقد لیلی؛ سفری معنوی به قلب اربعین و فرهنگ عاشورا