صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس حوزه سیاسی ، بی‌اعتقادی در ارتش سوریه را موجب فرار نظامیان در برابر تروریست‌ها دانست و گفت: در عراق اینگونه نیست و شاهد ارتباط مستمر و خوب میان ارتش این كشور و حشدالشعبی هستیم و مسئله دیگر نقش راهبردی مذهبی در عراق است كه فقدان آن در سوریه مشهود است و منجر می‌شود عراق به سان سوریه گرفتار شرایط تروریستی نشود.

جواد خواجه‌پور، كارشناس حوزه سیاسی در برنامه "رقص جولان" رادیو مقاومت، درباره تحولات در مرز مشترك عراق و سوریه اظهار كرد: اتفاقی مشابهِ سوریه برای عراق نخواهد افتاد.

وی با اشاره به نگرانی مردم منطقه و دولت‌مردان از ریشه‌های داعش گفت: امروز به صورت تعقلی باید نگران بود، استعدادهایی در منطقه وجود دارد كه ممكن است موجب زنده شدن مجدد داعش و برهم خوردن امنیت عراق شود.

كارشناس حوزه سیاسی، سیاست آمریكا در قبال عراق را ناظر بر بی‌ثباتی دائمی دانست و تصریح كرد: این سیاست اصلی آمریكا در عراق است كه برای اجرای آن دست به هر كاری می‌زند و از این رو لازم نیست نقشه مشخصی در مجامع امنیتی، نظامی، پژوهشكده‌ها و دانشگاه‌های جهان مطرح شده باشد.

خواجه‌پور، ریشه این نگرانی را ناظر بر مرز مشترك عراق و سوریه كه در كنترل آمریكایی‌ها دانست و ادامه داد: مناطقی كاملا تحت نفوذ آمریكاست، همچنین دولت بشاراسد هم طی 6 سال گذشته منطقه‌ای را در اختیار خانواده‌های داعشی گذاشت كه به بزرگترین اردوگاه این تروریست‌ها تبدیل شد و تحت نفوذ آمریكایی‌ها بود.

وی به رادیومقاومت گفت: این مسئله از دیرباز نگرانی‌هایی ایجاد كرده و سازمان حشدالشعبی را به كمك آورده و چند وزارتخانه عراق هم سعی كردند مرز مورد نظر با سوریه را به منطقه‌ای امن تبدیل كنند. از طرفی وجود نیروهای الجولانی باعثِ تحركاتی از سوی پس مانده‌های داعش می‌شود و آمریكا بدین منظور پول بسیاری تزریق می‌كند.

كارشناس حوزه سیاسی منافع هژمون جهانی را در گروِ بی‌ثباتی منطقه و نا امنی كشورهای این خطه دانست و افزود: 16 هزار آمریكایی در عراق به فعالیت مشغول هستند و سعی دارند با استفاده از رسانه، ذهن مردم را تخریب كنند. این رسانه ها ذهن مردم را تغییر می‌دهند؛ در سوریه نیز چندین سال به جای استفاده از نامِ بشاراسد، واژه دیكتاتور را به كار می‌بردند؛ هرچند امروز زمزمه‌های پشیمانی در سوری‌ها دیده می‌شود.

خواجه‌پور، بی‌اعتقادی در ارتش سوریه را موجب فرار نظامیان در برابر تروریست‌ها دانست و افزود: در عراق اینچنین نیست و شاهد ارتباط مستمر و خوب میان ارتش این كشور و حشدالشعبی هستیم. مسئله دیگر نقش راهبردی مذهبی در عراق است كه فقدان آن در سوریه مشهود است و منجر می‌شود عراق به سان سوریه گرفتار شرایط تروریستی نشود.

مرتبط با این خبر

  • تجزیه سوریه؛ سیاستی كه صهیونیست‌ها دنبال می‌كنند

  • مردم هدایتگر محور مقاومت هستند

  • عكس در بخش رسانه‌ای محور مقاومت متولی ندارد

  • هدف بازیگران ذینفع در تحولات سوریه، تضعیف جبهه مقاومت است

  • سوابق گروه‌های تروریستی از ذهن ملت‌های منطقه پاك نمی‌شود

  • ناتوانی آمریكا و متحدانش در حفظ امنیت رژیم صهیونیستی

  • بازیابی حماس و جهاداسلامی/ بایكوتِ شكست اسرائیل در رسانه‌های عبری

  • عراق؛ قتلگاهِ نیروهای الجولانی

  • نحوه امدادرسانی سازمان ملل به غزه سودی ندارد

  • حاج قاسم یك مدیر حكمرانی بود