نویسنده حوزه مقاومت با اشاره به ضرورت ماندگاری و صدور ادبیات و فرهنگ مقاومت به آزادیخواهان جهان گفت: وقت آن فرا رسیده كه بر اساس تاریخ شفاهی و خاطرات خام ثبت شده، هنر و ادبیات تولید كنیم.
فائضه غفار حدادی، نویسنده حوزه مقاومت در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، با اشاره به اینكه آثار بسیار زیادی از نویسندگان مختلف در حوزه انقلاب و دفاع مقدس وجود دارد، اظهار كرد: با اینكه میتوانستیم از ادبیات جنگ در دنیا تقلید و پیروی كنیم اما خوشبختانه در بستر آزمون و خطا، ادبیات منحصربه فردی را در این زمینه خلق كردهایم.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت ماندگاری و صدور ادبیات مقاومت و فرهنگ مقاومت به كلیه آزادیخواهان جهان، افزود: ما در این مسیر، غالباً با ادبیات تاریخ شفاهی پیش رفتیم اما هماكنون وقت آن فرارسیده كه بر اساس اسناد تاریخ شفاهی و خاطرات خام ثبت شده، هنر و ادبیات تولید كنیم و بر شانه این تاریخ غنی بایستیم و از درون آن سوژههای مناسب با مخاطب جهانی را استخراج كنیم.
نویسنده كتاب «دورت بگردم» با بیان اینكه باید از قلم نویسندگان و مترجمان حمایت شود، تصریح كرد: معتقدم بیشتر از اینكه قلم نویسنده در جهان شمول نبودن اثر، مقصر باشد، این نگاه و فكر نویسنده است كه نمیتواند خود را جای مخاطب خارجی بگذارد و سوالات و حساسیتهای ذهنی مخاطب خارجی را نسبت به مسئله بیان كند.
غفار حدادی ادامه داد: این موضوع كه نویسنده همزمان با اقناع مخاطب داخلی بتواند مخاطب خارجی را نیز جذب كند كار بسیار دشواری است اما راهحلهایی هم وجود دارد از جمله اینكه كتابهای پرطرفدار در داخل كشور كه قابلیت جذب مخاطب خارجی را با ترجمه دارند، توسط گروههای میانی، برای جامعه جهانی مناسبسازی شوند.
وی گفت: منش و شخصیت و همه بُعدیبودن سردار حسن طهرانی مقدم از نگاه تیزبین نویسندگان پنهان نمیماند و آثار ماندگاری درمورد ایشان تولید خواهد شد.
نویسنده كتاب خط مقدم افزود: هر چقدر كه از مباحث نظری فاصله گرفته و وارد تجربه زیسته افراد و خانوادهها شویم بطوریكه مردم عادی با كتاب ارتباط برقرار كنند، مسلماً در ترویج مقاومت و فرهنگ مقاومت بیشتر اثرگذار خواهیم بود.