یك كارشناس ارشد رسانه درمورد جنس روایت و رویكرد حمایتی رسانههای معاند فارسی زبان اظهار كرد: فرماندهی این رسانهها با اتاق فكرهای آمریكایی_صهیونیستی است كه در بیان تحولات سوریه، استانداردهای دوگانهای دارند.
محمد قادری، كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، درباره واژگون جلوه دادن حقایق و واقعیتهای منطقه توسط رسانههای صهیونیستی اظهار كرد: آنچیزیكه هماكنون در منطقه غرب آسیا در حال وقوع است، ابعاد گسترده و پیچیدهای دارد و طی 15 ماه اخیر فراز و فرودهای بسیار زیادی را طی كرده است.
وی افزود: بخش عمده تحولات منطقه در بستر رسانه، عملیات روانی و جنگهای شناختی_ادراكی اتفاق میافتد و امروز تحولات سوریه نیز از همین منطق و الگو پیروی میكند كمااینكه محور آمریكایی-صهیونیستی هم تصور نمیكرد به این سرعت بتواند صاحب كشور سوریه شود.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه با بیان اینكه بخش قابل توجهی از تحولات سوریه در بستر عملیات روانی صورت گرفت، تصریح كرد: سرعت این تحولات به قدری بالا بود كه پس از تصرف دمشق و سقوط نظام حاكم بر سوریه، رژیم صهیونیستی و آمریكا فرصت كافی برای بازنمایی و بازسازی چهرهها و جریانهای تروریستی را پیدا نكردند و این كار را با عجله و شتاب انجام داد.
قادری از هوشمندی قابل توجه در پشت پرده تحولات سوریه خبر داد و افزود: فضای افكار عمومی منطقه به ویژه در سوریه به شدت این ظرفیت و قابلیت را دارد كه فضای آینده را در اختیار گرفته و لذا هر یك از بازیگران كه بتوانند فضا را زودتر به دست گرفته و جو را تغییر دهند، طبیعتاً كارشان در آینده راحتتر خواهد بود.
وی مهمترین و حداكثریترین هدف آمریكا و رژیم صهیونیستی را تجزیه جدی این منطقه و ایجاد نظم جدید در منطقه عنوان كرد و گفت: سابقه گروهكهای تروریستی و شخص ابومحمد الجولانی و تفكرات و نوع نگاه او به موضوعات سیاسی و امنیتی كاملاً مشخص است اما بازنمایی چهرهای كه توسط رسانههای محور آمریكایی_ صهیونیستی از آنها انجام شده نشان میدهد برنامهای در پشت این پرده این موضوع وجود دارد.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه با اشاره به چند بازیگر فعال در كشور سوریه بیان كرد: تحولات سوریه در اتاق فكرهای آمریكایی_صهیونیستی رقم خورد و این پروژه به دست تركیه و با حمایت مالی كشورهایی مانند قطر اجرایی شد. در كنار آن چند بازیگر لایه دوم مانند امارات، مصر، عربستان، اردن و كشورهای اروپایی به ویژه انگلیس و فرانسه هم بودند و در لایه سوم نیز كشورهای حامی نظام حاكم بر سوریه مانند جمهوری اسلامی ایران، عراق، روسیه و گروههای مقاومت قرار دارند.
قادری با اشاره به اختلاف نظرهای شدیدی كه بین جریانهای ضد مقاومت وجود دارد، گفت: اگرچه ابومحمد الجولانی دوست دارد در این جایگاه تثبیت شود اما اضلاع موثر بر فرآیندهای آینده سوریه اجازه نخواهد داد كه این شخص به تنهایی قدرت را در دست گیرد.
وی افزود: با توجه به اینكه جریانهای ضد مقاومت، اختلاف نظرهای شدیدی دارند لذا سعی میكنند افكار عمومی منطقه و جبهه مقاومت را طوری مدیریت كنند كه گام اول پیروزی خود را تثبیت كرده و به ملتهای منطقه و حوزه مقاومت القا كنند كه دست برتر را دارند تا به تدریج اهداف خود را پیادهسازی كنند.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی و رسانه درمورد جنس روایت و رویكرد حمایتی رسانههای معاند فارسی زبان اظهار كرد: فرماندهی همه این رسانهها با اتاق فكرهای آمریكایی_صهیونیستی است كه در بیان تحولات و موضوعات سوریه، استاندارد های دوگانهای دارند و به عبارت دیگر، جریان تروریستی و تكفیری و جریانات ضدزن و ضد آزادی كه اكنون قدرت را در دست گرفتهاند مورد حمایت رسانههایی هستند كه جمهوری اسلامی ایران را ضد زن و ضد آزادی میدانند.