صدای جمهوری اسلامی ایران

شاید بتوان وحدت ملی را میراث بزرگ حماسه 9 دی دانست؛ تا حدی كه حتی در فتنه اخیر با وجود حجم عظیم جوسازی‌ها بخش بسیار محدود و اندكی از جامعه با نقشه دشمن همراه شدند.

به گزارش خبرگزاری رسا، سردار علیرضا افشار رئیس اندیشكده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی در گفت‌وگو با ویژه‌برنامه «عصر مقاومت» از رادیو مقاومت اظهار كرد: اگرچه تاریخ انقلاب با حماسه‌های متواتر گره‌ خورده و مردم همواره در عرصه بوده‌اند اما بازهم می‌توان حماسه 9دی 1388 را یك پدیده كم‌نظیر در تاریخ دانست زیرا فضای مسمومی در فضای فرهنگی كشور به وجود آورده بودند كه تبیین حقیقت را با مشكلاتی مواجه كرده بود و در این شرایط، ملت ما با بصیرتی كه برخواسته از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بود، در نهایت حق را شناخت و به میدان آمد.

وی افزود: نه‌فقط اینكه دشمن از حماسه 9دی به وحشت افتاد بلكه بسیاری از خودی‌ها هم از حماسه مردم متحیر شدند. من آن زمان عضو شورای سیاست‌گذاری تبلیغات اسلامی بودم و وقتی پیشنهاد شد كه از مردم برای ختم فتنه كمك گرفته شود، برخی در جلسه تردید داشتند كه ممكن است به دلیل فتنه‎آلود بودن فضا، جمعیت شركت‌كننده چشمگیر نباشد اما بسیجیانی كه برای منطقه بندی و تأمین امنیت به عرصه اعزام شدند، صبح روز 9دی همه متحیر مانده بودند زیرا اول و آخر جمعیت اساساً مشخص نبود. در هیچ راهپیمایی سابقه نداشت كه جمعیت حاضر در مراسم نه اینكه از میدان آزادی به سمت میدان امام حسین(ع) حركت كند بلكه آن‌قدر پرشور به صحنه بیاید كه از قبل میدان آزادی تا بعد از میدان امام حسین(ع)، راهپیمایی بیشتر به یك تجمع شباهت پیدا كند و حتی امكان راهپیمایی وجود نداشته باشد.

رئیس اندیشكده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی با بیان اینكه فتنه 88 جزو معدود توطئه‌هایی بود كه توانست در مقاطعی بذر تردید را حتی در دل قشرهایی از جامعه رشد دهد، خاطرنشان كرد: با این حال، سخنرانی تاریخی رهبر معظم انقلاب و توسل ایشان به امام زمان(عج) از جمله رویدادهایی بود كه توطئه تقریباً 10ماهه دشمن را خنثی كرد و البته اهانتی هم كه به مقدسات مردم صورت گرفت و جسارتی كه به ساحت حضرت سیدالشهدا(ع) داشتند، صورت واقعی فتنه را افشا كرد.

وی ادامه داد: بخشی از جمعیت كسانی كه در حماسه 9دی به خیابان آمدند، كسانی بودند كه پیش‌تر در آشوب‌های خیابانی مشاركت داشتند اما فتنه كه رسوا شد، حق برای همه زمینه بروز و ظهور پیدا كرد و آن‌ها هم واقعیت‌ها را درك كردند.
سردار افشار در پاسخ به سؤالی درباره دستاوردهای حماسه 9دی تصریح كرد: بعد از آن حماسه بزرگ، جلسات و برنامه‌های متعددی برگزار شد تا ابعاد مختلف آن موردبررسی و تحلیل قرار بگیرد و بتوان از این حماسه بزرگ الگویی استخراج كرد. به نظرم شاید بتوان وحدت ملی را میراث بزرگ حماسه 9دی دانست؛ تا حدی كه حتی در فتنه اخیر با وجود حجم عظیم جوسازی‌ها بازهم شاهد بودیم كه بخش بسیار محدود و اندكی از جامعه 85میلیون نفر ایران اسلامی با نقشه دشمن همراه شدند.

وی تأكید كرد: دشمن در عصر جدید توطئه‌های خود سعی دارد تا در پوشش وارد عمل شود اما بصیرت مردم ایران ثابت كرده كه هوشیار است و شاهد بوده كه چه در تحولات داخلی كشور و چه در حوادثی كه در كشورهای همسایه صورت گرفته، سازش هرگز ختم به صلح و آسایش نشده است. همان‌طور كه در عراق و لیبی این موضوع صورت گرفت و مردم درسی جز مقاومت و پایداری از این تحولات نگرفتند./933/

مرتبط با این خبر

  • تجمع میلیونی در یمن، نشان‌دهنده افزایش بصیرت جبهه مقاومت است

  • مستند زندگی شهید محمدهادی حاج رحیمی به زودی آماده می شود

  • جبهه مقاومت ظرفیت بالایی دارد

  • تنها راهكار تسرّی فرهنگ مقاومت، روایت هنرمندانه است

  • بصیرت، هسته مركزی گفتمان ضد استكباری است

  • بصیرت مردم پازل دشمن را بهم می ریزد

  • تمركز رسانه‌ها از فلسطین دور نشود

  • مكتب حاج قاسم همه ابعاد زندگی را دربر می‌گیرد

  • موشك‌های هایپرسونیك از مهمترین امتیازات یمن است

  • اهمیت حكمرانی رسانه‌ای دو برابر شده است